Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Igen, még mindig nyomom a Tindert. Amolyan rossz szokássá vált már ez nálam. Más a Candy Crushot tolja, én meg ezt. Öt év után már dörzsölt vagyok, mint egy gangszta a mélygettóban, de a jelek szerint még mindig lehet nekem újat mutatni. Az elmúlt héten háromszor is beleszaladtam ugyanabba az ordas átverésbe, amit tőlünk nyugatabbra már jól ismernek a népek, de hozzánk a jelek szerint még csak most gyűrűzik be. Mondom, mizu.

Először is szeretném leszögezni, hogy szerelmet és/vagy szexet kereső férfiakat pénzzel levenni az egyik legudvariatlanabb dolog, amit el tudok képzelni. (Okés, vannak ennél sokkal mocskosabb átverések is, de nem akarok annyira mélyre nyúlni.) A kangörcsben szenvedő hím általában teljesen kiszolgáltatott. Normális körülmények között az ember fia észreveszi, ha át akarják verni, de ha lejjebb vándorol a vér a fejéből, valahogy hajlamos átsiklani a figyelmeztető jelek felett.

Vagy hogy egy klasszikust idézzek:

Szóval Golyófogú Tony anno jól megmondta (gy.k.: Blöff, 2000), amit akkor megmondott, az pedig annyira meg volt mondva, hogy még most, 18 évvel később is érvényes. Csak éppen az azóta eltelt időben az ember már a mobiltelefonját nyomogatva is megérezheti a punciszagot, egy karnyújtásnyira a bankkártyájától, rajta a könnyen leszipkázható megtakarításaival.

Pánikra azonban semmi ok, jövök, segítek!

Ott kezdődött az egész, hogy összemeccseltünk yumemivel (így, kisbetűvel), akinek igen szimpatikusnak és lényegretörőnek éreztem a bemutatkozását. Ilyet szól: A mély beszélgetésekben és a jó szexben mindig szívesen részt veszek. Ezzel pedig már akadt is két dolog, amiben egyet tudtam vele érteni, ezért gyorsan rá is írtam Instagramon, ahogy kérte.

Ha bírod a tetkós csajokat és szoktál fizetni az online pornóért (az egyiket soha, semmilyen körülmények között nem csinálom), akkor jó esély van rá, hogy már le is esett a tantusz. A fenti hölgyemény ugyanis egy Fenix Sun művésznevű camgirl/modell/fotós csaj, aki a suicidegirls.com nevű pornós oldalon kezdte, és valószínűleg bekerülhettek a képei egy stockfotó-lerakatba, amit kizárólag online csalók használnak.

Egy gyors képkereséssel egy rakás olyan helyen rábukkanhatsz szegénykének a képeire, melyek nyilvánvalóan pénzt akarnak kiszedni azoktól, akik hajlandóak virítani némi szabad bőrfelületért cserébe. A gond csak az, hogy míg egy rendes camgirlös oldalon (livejasmin.com, például) annyit emelnek le az ember számlájáról, amennyit az adni hajlandó, addig ezeken az adathalász weboldalakon tűkön ülve várják, hogy megadd a kártyád adatait, és már húzzák is le róla a pénzt, de úgy, hogy a végén még nyalókára sem marad.

Fenix Sun egyébként tök jó arc csaj. Ezt a képét például nem tudom nem jófejségnek elkönyvelni:

Na de vissza a bűnmegelőzéshez!

Mivel az üzenetemre csak másnap reggel érkezett válasz, ezért volt időm kutakodni egy kicsit, így szerencsére már azelőtt tudtam, mibe futottam bele, mielőtt a drága visszaírt volna. A csaló az Instagramon Yumemi Gauthier néven fut, ami még csak véletlenül sem azonos Fenix kisasszony hivatalos Insta-oldalával... nyilván.

A levelezés is egész izgalmasan indult, de aztán yumemi nagyon hamar rátért a lényegre. Camgirlként dolgozik – írta, és ha megnézem a show-ját, és dobok rá egy lájkot, akkor, ahogy írta, a való életben is megdughatom. Ezzel már el is szállt a dologból minden romantika. Szeretem az egyenes beszédet, de egyrészt az ilyesmi túl szép, hogy igaz legyen, másrészt pedig a fizetős szex nem az én műfajom, ahogy az korábban már kiderült.

Szóval éltem a gyanúperrel, melyre válaszul még egy képet is küldött, ami "épp most készült", és mivel egy szemérmes lányról van szó, még azt is hozzátette, hogy "bocs a melleimért!". Az épp most készült kép természetesen szintén Fenix kisasszony Instagramjáról lett lelopva, de aki ezt nem vágja séróból, az nagyjából ezen a ponton veszítheti el a fejét.

Kommunikáció, lvl 200

Hogy mégis, hogyan lesz ebből pénze a szexi képek mögött munkálkodó (valószínűleg szőrös, pocakos és röfögve nevető) hivatásos bűnözőnek, arra itt a válasz: ha megkérdezed, hol tudod lecsekkolni, honnan nőttek ki a hölgy combjai, kapsz egy linket, ahol egy látszólag tök kóser webcames oldal fogad.

Az oldalon Fenix Sun képeivel egy bizonyos Yumemi Gauthiert reklámoznak, akivel egy rövid regisztráció után már nyomhatod is a szexchatet... állítólag, mert ugyan nem próbáltam ki, de azt garantálom, hogy a regisztráció során megadott bakkártyaadataid birtokában Gauthier kisasszony egész máshol fog könnyíteni rajtad, mint ahol szeretnéd.

Pedig de szép is lenne, mi?

Igen, kőbuta módszer, de komolyan, felnőtt emberek bedőlnek azoknak az afrikai milliomosoknak is, akiknek csak egy kisebb összeget kell elutalni, hogy visszakaphassák a vagyonukat. Egy bombázóval lezavart alkalmi szex pedig igen komoly dolog. Ha csak egy webcames randi kell hozzá, már miért ne menne bele az ember, ugye? Nos, ne tedd!

Ebbe a mutatványba ráadásul egy hét alatt háromszor is belefutottam, és mivel mindegyik hölgy kisbetűvel regisztrálta a nevét, ezért a módszert elneveztem kisbetűs csalásnak. (A kis kezdőbetű egyébként azért van, mert a Tinder ezeknél a regisztrációknál nem a Facebookról szipkázza be a nevet, hanem a felhasználó közvetlenül a Tindertől kér egy azonosítót. Na de hagyjuk is a technikai blablát!) Szóval srácok, legyetek résen! Vagyis pontosabban fogalmazva, úgy legyetek azon a bizonyos résen, hogy közben a bankkártyátokat rejtsétek jó mélyre a zsebetekben!

Nehogy már a kanos férfi legyen az új nyugdíjaskorú sértett!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.