A január szerintem kérdés nélkül az év legdepresszívebb hónapja. Ha te is azt érzed, hogy a tejszínű ég, a bőr alá hatoló hideg és a latyakos hétköznapok nem pezsdítenek fel, akkor mutatunk pár szexi kiegészítőt, amivel legalább a hálószobába instant forró hangulatot varázsolhattok!

Masszázsgyertya

Ár: 3,990 forint

A kinti hideg sokszor a testünkre is rányomja a bélyegét, mármint nem csak a taknyos-orrfújós értelemben, hanem a hálószobai felajzottság sem jön azonnal, ha az ember legszívesebben a rénszarvasos zoknijában és két sálban lenne. Ez az erotikus masszázsgyertya viszont három legyet üt egy csapásra: hangulatos fényével megteremti a romantikus alaphangot, illatával kellemesen átjárja a helyiséget – és végül pedig, a tégelyben levő meleg (nem forró!) olajos és síkor krémmel végigmasszírozhatod a barátnődet tetőtől-talpig, hosszan időzve középtájt, felforrósítod vele a testét, miközben neked is meg fog mozdulni valami a naciban. Kipróbáltuk és mondhatjuk: tuti befutó.

Léghullámos csiklóizgató

Ár: 25,990 forinttól

A Player-veteránoknak nem kell bemutatni a Lelo és a Womanizer termékcsaládot: ez szerintünk vita nélkül a legjobb találmány, amit a női orgazmusért találtak fel. A csiklóizgató szívogató-szopogató-vibráló korongját a csiklóra helyezve különböző fokozatokban izgathatod a hölgyet – vagy ő magát, egészen az orkánerejű orgazmusig. Ne siessétek el: sokkal szexibb, ha az orgazmus nem azonnal jön, hanem játszol a partnereddel, váratod és húzod az agyát kicsit, erősebb és gyengébb fokozatokon váltod és szex közben is a csiklójához helyezed. Mivel orgazmusgaranciás termékről van szó, a barátnőd orgazmusa pénzvisszafizetéssel garantált!

Erotikus társasjátékok

Ár: 8,490 forinttól

Végül egy nagyon szexi ajánlat, amihez a bevállalósságotokra is szükség lesz! Világszerte rendkívül népszerűek a szextársasjátékok, ami nem is meglepő: sok pár észrevétlenül is elkezd úgy élni, mintha lakótársak lennének és kevés fűszert kapnak a jól bejáratott, ugyanúgy működő erotikus aktusok. A Hancúrpárbaj, a FUCKME, az EXXXtázis, a Monogamy és az Érzékek birodalma mind-mind magyarul kapható társasok, amelyek során izgalmas, olykor nagyon komfortzónán kívüli és érzékien szexi feladatokkal vetkőztethetitek le a másikat és próbálhattok ki teljesen új dolgokat. Szerintünk mindenképp megér egy próbát!

Szexuális energiáktól fűtött januárt kívánunk!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon