Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha azok közé tartozol, akik szeretik összemérni a hódításaikat mások eredményességével, akkor most szerencséd van. Egy kutatás ugyanis éppen annak járt utána, hogy átlagosan hány partnerrel bújnak ágyba életük során az emberek.

Ez a bizonyos felmérés több mint 2000 embert kérdezett meg szerte az Egyesült Államokban és Európa egyes országaiban. A számok pedig nem hazudnak.

Különbségek azonban bőven akadnak az egyes országokban, ennek érzékeltetése céljából egy jó kis térképet is készítettek, amelyről leolvasható, hogy az Egyesült Királyságban gyűjtik be a legtöbb trófeát.

Forrás: Superdrug

A felmérés azért azt is megállapította, hogy azokat a nőket, akik 14 vagy több partnerrel fekszenek le, a férfiak bizony túlságosan is könnyűvérűnek találják. Persze ez fordítva is igaz, a nők sem kedvelik azokat a férfiakat, akik 15 vagy több nővel voltak már korábban. A dolgok megítélését illetően van tehát egy bizonyos határvonal.

Abban mindkét nem egyetértett, hogy a mágikus hetes az ideális. Ha tehát eddig 7 partnered volt, akkor most büszkén kihúzhatod magad, a többség szerint ugyanis ez a legoptimálisabb szám. Mondjuk ez is eltérhet a különböző országokban, lássuk is a grafikont, amelyen rózsaszínnel jelölték a túl keveset, zöldessel az ideálisat és kék színnel a túl sokat.

Forrás: Superdrug

Végül pedig azt is vegyük számításba, hogy a férfiak hajlamosabbak túlozni a számokkal kapcsolatban (és kétszer olyan nagy eséllyel kamuznak, mint a gyengébbik nem tagjai), míg a nők inkább kevesebbet mondanak.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.