Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ebben a takony időben az embert már az ajtón kilépés gondolatától is kirázza a hideg – és jön a hétvége, miért lépnétek ki, ha a hálóban is maradhattok? Naugye. Ez a három tipp pedig maximálisan fel fogja pörgetni a négy fal közti akciót!

Sok párral megesik, hogy a hétköznapok taposómalmában az intimitás és a szexuális felfedezési vágy elvész: mindkét fél a szokott szexrutint követi a másikkal, ami elég gyilkos hatással tud lenni az izgalmas kísérletezésre és a titkos vágyak felfedezésére. Ahhoz, hogy visszataláljatok a kezdeti szívdobogós-zihálós felajzottsághoz, van három nagyon is megfontolandó és szexi javaslatunk.

Pikáns társas

Ha játékosan erotikus formában szeretnétek újra felfedezni egymás testét, akkor tökéletes választás egy szextársasjáték. A Monogamy játék már több díjat is bezsebelt: rengeteg pár ajánlja rengeteg országból a szextársast, ahol izgalmas és erotikus feladatokon keresztül nyithatjátok ki a szexualitás Pandora-dobozkáját.

Vadulás előtti cirógatás

Egy-egy fárasztó nap vagy hét után nehéz a munkahelyi stresszből egy gombnyomásra szexüzemmódba átkatapultálni, igaz? Ezt az átmenetet nagyon érzékivé tehetitek, ha beszereztek egy masszázsgyertyát: a meghitt fényű gyertya viasza kellemesen lágy, meleg olajjá alakul, amivel tetőtől talpig átmasszírozhatjátok egymást, különös tekintettel az erogén zónákra (nyak, combok belső része, mell, fenékhajlat kifejezetten ajánlott). Ugyanezt a hatást fokozhatjátok egy szexi cirógató tollal is, ami elképesztően puha, mégis, ezek az alig-érintések hidd el, mindkettőtöket fel fognak borzolni!

A garantált kéj

Nem kell brit tudósoktól egy lexikon, hogy tudjuk: a nők háromnegyede csakis klitoriális úton tud elélvezni. Ez pedig azért nem mindig egyszerű simán kézzel vagy nyelvvel – főleg ugyebár szex közben nehéz ez. A dolog viszont garantáltan kivitelezhető a Womanizer csiklóizgatójával, amit 100%-os orgazmusgaranciával árulnak (és szintén kb. 100%-os női elégedettségi rátával) tehát visszaküldhető, ha nem repült el a hetedik mennybe a hölgy a készülék használatától.

Ha már pedzegetted magadban, hogy beszerzed a fenti eszközöket vagy más szexjátékokat, csak vékony volt a pénztárca, akkor van egy remek hírünk: a vágyaim.hu-n 20% kedvezménnyel lehet minden terméket megvásárolni a JOY-napok keretén belül. A kupont, a rendelésed teljes értékéből írják jóvá online (a 2019JOY kuponkóddal) vagy személyesen, a Vágyaim.hu boltjában (itt éred el a nyitvatartást és a további tudnivalókat). Szóval érdemes május 12-ig betárazni ezekből az izgalmas szexkiegészítőkből és instant felpörgetni a lepedőgyűrést! Szexi hétvégét kívánunk!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.