Hat ajándék, amit soha, de soha ne adj senkinek karácsonyra! Meg máskor sem
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mondunk néhány meggondolatlan, többnyire béna és velejéig elcseszett ajándékot, amiknek egészen biztosan te sem örülnél, és amivel még kínos helyzetbe is hozod magad.

Edzőfelszerelés, például súlyzó

Attól, mert te az edzés, a fitnesz és az izmok megszállottja vagy, közel sem biztos, hogy a másik örülni fog neki, vagy hasznát tudja venni. Plusz félő, hogy inkább az jönne le, hogy valami nem oké a külsejével. Ne, ha nem tudod, hogy pontosan mit szeretne, ha egyáltalán szeretne valami ilyet.

Tisztítószerek

Ha te is nagyot nézel, hogy mit keres itt a listán, akkor megnyugodtunk, de ha nem, akkor nagyon figyelj. A családod/barátaid kíváncsiak lesznek rá, mit akarsz ezzel üzenni nekik. Meg különben is, ha esetleg még van is valami alapja, akkor se karácsonykor legyél olyan bunkó, hogy ennyire átlátszóan utalgatsz arra, hogy nem ártana takarítani. Ne!

Háziállat

Nincs mit magyarázni ezen: egy kisállat tartása komoly felelősséggel jár és egy örök életre szól. ÉS! Ennek saját döntésnek kell lennie. Olyannak meg pláne ne ajándékozd, akiről esetleg nem tudod, hogy képes lenne gondoskodni róla egy életen át. Nagyon, de nagyon ne!

Bármi, amit te is ajándékba kaptál

Ebben az esetben egészen nyugodtan indulj ki magadból, ha te is tovább adod a kapott ajándékot, akkor valószínűleg a másik sem biztos, hogy értékelni tudja. Egyszerűen csak ne csinálj ilyet.

DVD-k

Régen szuper és menő volt a DVD, manapság viszont szinte teljesen haszontalan dolog, főleg, hogy a CD- és DVD-lejátszók kihaltak, mint a dinoszauruszok. Meg figyelj már, tényleg komolyan gondolod ezt az HBO Go/Netflix/stb korában?

Készpénz

Oké, egy tinédzsereknek még akár tök jó is lehet, na de egy felnőttnek? Arról árulkodik, hogy még arra sem vetted a fáradtságot, hogy kicsit agyalj valami ajándékötleten. Egy üveg borral is többre mennél. És márcsak azért se, mert elég hülyén néz ki az egy köteg ezrestől púposodó boríték.

Akkor már ezt is nézd meg:

(Fotó: Getty Images, Beh Gábor)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.