Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Totális közhely, ám a párkapcsolatok tekintetében mégis sokszor nagyon igaz: mindig az kell az embernek, ami éppen nem lehet az övé.

Az egyedülálló férfiak és nők túlnyomó többsége nyilván szeretne már egy társat találni maga mellé és megállapodni, míg a kapcsolatban élők, esetleg már házas emberek gyakran játszanak el a gondolattal, hogy milyen lenne újra szinglinek lenni. Mintha mindig arra vágynánk, ami épp elérhetetlen. Mintha soha nem tudnánk kellőképpen megbecsülni azt, ami a miénk.

Az Elite Daily összeállításában felsorolták a legtipikusabb, házas nők által adott válaszokat arra a kérdésre, hogy miért szeretnének inkább újra szinglik lenni:

  • Hiányzik az egyedül alvás, amikor az egész ágyat vagy lakást a saját kedvem szerint használhatom. Az évekig tartó osztozkodás kemény meló és néha csak arra vágyom, hogy egyedül terülhessek el az egész ágyon.
  • Soha nem próbálhattam ki az ismerkedős applikációkat. Mindig látom, ahogy a barátaim használják őket és arra vágyom, bárcsak én is kipróbálhatnám. A férjemmel hagyományos módon ismerkedtünk meg, ám azóta annyival könnyebb lett az ismerkedés!

  • Jó lenne ismét bulizni járni! Imádtam elmenni a csajokkal szórakozni, miközben a pasik fizették az italainkat. Ma meglátják rajtam a karikagyűrűt és egyből azt gondolják, hogy unalmas vagyok.
  • Semmi sem fogható egy új szerelemhez. Nincs jobb érzés annál, mint amikor az első randikra készülődsz, alig várod hogy először megcsókoljon vagy meglásd a nevét a telódon, mikor üzenetet küld.
  • Megint fiatalnak érezném magam! A házasság miatt idősebbnek érzem magam, talán azért, mert már nem kapok annyi figyelmet random srácoktól, mint korábban. Csak ezért szeretnék újra szingli lenni.
  • Esélyem lenne mindent újrakezdeni. Őszintén szólva nem vagyok elégedett a házas életemmel. Nem vagyok boldog és hamarosan válni szeretnék. Ha újra szingli leszek, új esélyt kapok az élettől.

Ha pedig ajándékról van szó, erre vágynak leginkább a csajok!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.