Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

„Ha azt gondolod, hogy a fanszőrzet természetellenes vagy gáz, akkor nem vagy még elég érett ahhoz, hogy megérints egy vaginát” – Stoya.

„Amit valaki lealázónak, gusztustalannak és rossznak lát egy nő számára, attól talán néhány nő gyönyörűnek és erősnek érezheti magát.” – Sasha Grey.

Akitől van még egy kedvenc, nagyon magvas aranyköpésünk:

„Szerintem minden nőnek ki kéne próbálnia a kettős behatolást legalább egyszer az életében. Nagyon intenzív élmény, még akkor is, ha egy dildóval és egy emberrel csinálja, vagy két dildóval magának.” – Joana Angel.

„Egy dolgot csodálatosnak találok a pornóban, és az az, hogy a nők nem csontsoványak, hanem igazi nők. A pornósztárok nem éheztetik magukat. Egy pornószínésznő azt gondolja: Ha benyomom ezt a sajtos sütit az pont a seggemre fog rakódni, úgyhogy több segg-pornóra fognak felkérni. És igazából a szupervékony lányok kevésbé keresettek, mert a pornónézők azt akarják látni, ahogy rezeg a test. Húst akarnak látni, valamit, amibe bele lehet markolni, amit szívesebben ki is nyalnának. Tudod, nem akarom beletemetni a fejem valakinek a csontos seggébe, mert fájni fog, vágod?” – Bobbi Starr.

„Nagyon élvezem a pornó performansz jellegét. A legjobb szexjelenetek számomra egyenlőek a költészettel és úgy gondolom, hogy a szexualitás művészi forma lehet. Sasha Grey mindig azt mondta, hogy ő egy előadóművész, és én is így szeretek gondolni magamra.” – Kimberly Kane.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.