Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az utcai divat egyik általunk is kedvelt vállfaja a Cycle Chic, ami pozitív üzenetével és sok-sok remek fotóval milliókat ejtett rabul. A biciklis divat legnépszerűbb blogjainak legfrissebb képei közül válogattuk ki a nekünk legjobban tetszőket. Még mielőtt egy újabb "leg-" jeles melléknév következne, nézzük is eheti utcai divat kitekintőnket, avagy a jól öltözött, bringás urakat!

Középkorú, de színes

A hölgyek egyáltalán nem restek hosszú, lengő nyári ruhában bringázni. Szívesen fordulunk meg utánuk, az biztos, de ez fordítva is igaz lehet - ezt a középkorú, stílusos urat tutira megnézik az utcán a gyengébbik nem tagjai bármilyen korosztályból. Zakót és piros nadrágot mindenkire!

Forrás

Olaszos koppenhágai

A Cycle Chic blogok ura-teremtője, a műfaj megalkotója, a világháló tüdejébe áramló első, igazán stílusos, biciklis lélegzetvétel, a koppenhágai blog szétkattintott oldalain található ez a rendkívül stílusos bringás, aki reggel a szekrényből nem a farmer-pólót húzta elő, hanem egy kicsit több energiát fordított a megjelenésére. A világos zakó a kék nadrággal mindig ütős párosítás, de rajta igazából minden a helyén van. Még a Ray-Ban Clubmaster is - akkor is, ha nem süt a nap.

Forrás

Berlini mokaszines

Berlin utcaképe többnyire sehr tüchtig, de a milliméterre belőtt zöldterületek közötti aszfaltcsíkokon is találni ilyen elegánsan, már-már olaszosan felöltözött férfiakat, akik nem restek megtekerni a pedált munkába menet. Az eleganciát ugyan ki lehet mérni vonalzóval és szögmérővel, de a hanyagság és az attitűd nem jön olyan természetesen a németeknek. Ezzel együtt is dicséretes a szerelés!

Forrás

Menő malmöi

Minimalista szerkót húzott ez a malmöi srác, akinél egyáltalán nem zavaró, hogy sapkában van a meleg ellenére, amit a rövidnadrág és a légies anyagú póló láttán feltételezünk. Nem is árt, ha teker egyet, arra a vádlira bizony ráférne egy kis izomtömeg.

Forrás

Olasz generációk

A végére egy zseniális életkép maradt az olasz Cycle Chic blogról, ahonnan tulajdonképpen az összes kép közelíti a fantasztikus szintet. Ez különösen jól sikerült: az apa a háttérből figyeli a kissrácot, aki az "öreghez" hasonló pózban bámul a távolba. A tekintetek, az egymásra rímelő helyzetek és a szerelések teszik ezt a képet a mai kedvencünkké.

Forrás

Utcai divattal kapcsolatos írásainkat erre találod!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.