Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy fesztiválon a divat fogalma kissé átértékelődik. Megesik, hogy szembejön az emberrel egy nagy rózsaszín nyúljelmezbe öltözött társaság, vagy épp a flitter és a neon gyilkos kombinációja hasít bele a periférikus látómezőbe, de a felszabadult hangulathoz hozzátartoznak az őrült szerelések. Megnéztünk néhányat mi is!

Fesztiválindián

A Coachella fesztivál tisztaság szempontjából pontosan annyira messze esik mondjuk a Szigettől, mint földrajzilag, ugyanis Kaliforniában rendezik meg évente. Ha a Balaton Sound prémium fesztiválnak számít, akkor a Coachella valamilyen párhuzamos univerzumban van, de ettől még fesztivál, a szó szoros értelmében, így nem is lepődik meg az ember, ha ilyen fotókra bukkan. Az indián fejdísz, az ujjközi papucs és a béna rövidnadrág a bizonyítéka, hogy a világ másik felén is vannak olyanok, akik érzik, mit jelent egy ilyen kollektív buli.

Kép forrása

Retrós afró

Szintén a Coachella kínosan rendezett gyepszőnyegén fotózták ezt a srácot, aki egy fejkötővel próbálja kordában tartani a tér minden irányába szétállni kívánkozó frizuráját. Őt már el is tudnám képzelni a Sziget nagyszínpada előtt Snoop Doggra bólogatni, de inkább csak a hátsó sorokban. A zoknija és a Converse-e viszont ott sem úszná meg, hogy ne legyen a bőréhez hasonló színű nem egész három perc alatt.

Kép forrása

Kalapos talány

A kalap is lehet menő, sőt hatalmasat változtathat egy összeállítás hangulatán. Teljesen jól passzol a vékony pamutpólóhoz és a fekete farmerhez ebben a valószerűtlenül sötét hangulatú szettben. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen koncertet célzott be a srác, mert a szerelésből nem könnyű következtetni rá.

Kép forrása

Páros a gyepen

A farmer és a vászonpóló tökéletesen illik egy fesztivál outdoor hangulatához: természetes és strapabíró anyagok. Erre az alapra bátran lehet építkezni, de ennek a párnak a szerelését igazából bármilyen környezetben el lehet képzelni. Egy indie-rock koncerten mondjuk biztosan nem lógnának ki a tömegből.

Kép forrása

Leopárdmen

Végül pedig nézzünk meg egy idei vidám Szigetelőt, akit körülbelül annyira érdekelt, hogy férfinak mutassa magát, mint Kim Dzsongunt az Alkotmányos demokrácia alapintézményei című könyv. A nyolcvanas évek fitneszedző csajainak szerelését idézi meg, de hát mit számít ez, amíg vele van a jókedv és a sör?

Kép forrása

Eddig többnyire jól öltözött urakat mutattunk utcai divattal foglalkozó sorozatunkban. Katt ide értük! Vagy inkább elolvasnád, miről kérdeztük a Sziget alapítóját, Gerendai Károlyt?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.