Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Street Fashion sorozatunk - amelyben a világ különböző pontjain az utca emberét vesszük szemügyre - folytatódik. Ezentúl hetente jelentkezünk egy válogatással, amely itt-ott meghökkentő és különleges, de a legfőbb célja, hogy ötletet adjon.

Az ősz olasz úr és az élénk narancssárga

Olaszországban nem félnek a színektől, még az idősödő urak is bátran öltenek narancssárga zakót, amely a fehérrel hatalmas telitalálatnak bizonyul. A sportcipő elméletileg nem illik a képbe, de a gyakorlatban nagyon is működik. Ebben a korban már fontos a kényelem, valószínű, hogy fotónk alanya is ezt a szempontot helyezte előtérbe ezzel az Adidas cipővel.


Forrás

A divattervező

Henrik Vibskov divattervező látható a képen. Ezzel meg is magyaráztuk ezt a furcsa, kissé szakadt, kissé hipsteres stílust, ugyanis egy tervezőtől valami ilyesmit vár az ember: legyen meghökkentő és írja felül a szabályokat. Azért a rövidnadrág-zokni kombót kissé erősnek érezzük, de tőle ez az összeállítás még visszafogottnak is mondható.


Forrás

Szingapúri páros

A sötétkék az egyik leghálásabb szín a párosítás szempontjából, a hölgy élénk színű ruhájához is kiválóan passzol a férfi egyszínű összeállítása; a kényelmes slipper és a zakó kellően elegánssá teszi a szettjét. A szingapúri utcaképben nem is olyan feltűnő ez a pár, nálunk viszont biztosan megnéznék őket ezekben a modern, de elegáns összhatású ruhákban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás

Tornacipős New York-i

Már többször írtunk a laza és az elegáns keveréséről - például a zakóknál is -, most egy újabb tökéletes példát láthatunk rá. A bővebb nadrág és a tornacipő egyértelműen az utcai irány felé húz, de a fehér ing csokornyakkendővel kellően megbolondítja az összeállítást. Fogadni mernénk, hogy a New York-i Canal Streeten naponta sétálnak végig ilyen ötletes szerelések.


Forrás

Terepminta Amszterdamból

Az amszterdami Peter a terepmintás dzsekivel bolondította meg a szerelését, amibe a modern hatást a napszemüveggel csempészte be. A különböző stílusok közti kontraszt mindig érdekes, ezt láthatjuk rajta.


Forrás

A minap összeszedtünk néhány hasznos tippet az izzadás ellen. Olvastad már?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.