Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ismét körülnézünk a világban és szemügyre vesszük, hogyan öltöznek a nagyvárosok utcáin a férfiak és a hölgyek. Ezen a héten a dzsekiket helyeztük előtérbe, ugyanis a kiszámíthatatlan időjárás miatt még mi sem tehetjük el őket. Nézzünk tehát néhány példát a dzseki viselésére!

Koppenhágai dzseki

 

Ez a srác nem agyalta túl a dolgot - felkapott egy sötét farmert, feltekerte a szárát, hozzá felvett egy sportosabb cipőt, de az igazi látványosság a steppelt dzseki, amelyet férfiakon annyiszor látni manapság, mint a rózsaszín tüllszoknyát. Persze a ritka ruhadarabtól lesz érdekes számunkra ez a szerelés, egy újabb módját láthatjuk a helyes viseletnek.

Forrás

Skandináv egyszerűség

 

Ez a stockholmi srác mutatja meg nekünk, hogy ami egyszerű, az nagyszerű is. A fekete vászondzsekihez nem kell más, mint egy sötétkék henley, egy vajszínű nadrág és egy tornacipő, és kész is a modern, letisztult városi szerelés. Persze azért azt hozzá kell tegyük, hogy a méret tökéletes megválasztása is kellett ahhoz, hogy ezek a ruhák jól mutassanak együtt.

Forrás

Berlini összeöltözés

 

Az összeöltözés menő is lehet, legalábbis ha úgy csinálják, mint ez a berlini páros. Van egy olyan érzésem, hogy ha reggel összecserélnék a ruhadarabokat, az fel sem tűnne, szinte tök ugyanúgy néznek ki. A farmerdzseki mindkét szettben hangsúlyos szerepet kap és hozzájárul ahhoz, hogy vigyoriéknál tökéletes legyen a harmónia.

Forrás

Ilyen dzseki nincs is!

 

Kétségtelen, hogy Vanilla Ice "Ice Ice Baby" című klipjében háttértáncosként szerepelni cirka huszonkét évvel ezelőtt nagyon menő volt. Azóta persze sokminden történt, a nyolcvanas évek divatja manapság inspirációt nyújt különböző művészeti ágaknak, én még azt is el tudom képzelni, hogy valakik a hátsó kertben évekig bütykölve feltalálták az időgépet. Mindenestre ez a két srác gyanús. A lila-zöld-rózsaszín dzseki nem lehet az utóbbi néhány év divatjának szüleménye. Vagy mégis?

Forrás

A bolgár Clark Kent és párja

 

Bulgáriában sem vetik meg a divatot, itt van nekünk ez a fotó Szófiából, amelyen az úriember a duplasoros dzsekit egy sötétkék pólóingre vette rá, de a legszembetűnőbb a citromsárga cipő. A szemrevaló hölgy pedig nyilván tudja, hogy párja divattudatos, így büszkén hozzábújik. Meg azért titkon reménykedik abban, hogy a kissé szerencsétlen beállás és a szögletes szemüveg mögött a bolgár Superman rejtőzik.

Forrás

Múlt heti merítésünket erre találod!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.