Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ismét körülnézünk a világban és szemügyre vesszük, hogyan öltöznek a világvárosok utcáin a fiatal és az idős férfiak. Eheti válogatásunkban próbáltuk kerülni az elegáns összeállításokat, inkább farmeres urakat kerestünk, akiktől elleshettek néhány ötletet!

New York-i gurulás

Egyre inkább meg vagyok győződve arról, hogy a New Yorkba került távol-keletiek új színt visznek a város utcaképébe, habár ezen a srácon egy tök egyszerű összeállítást figyelhetünk meg. Összhangban van a póló és a farmer, a két ruhadarab egyformán laza szabású, így nem lesz aránytalan a körvonal, a Vans cipő pedig még mindig menő.

Forrás

Kanye West és hason mása

Igen, gyalázatos a vicc, szó szerint hason van Kanye West mása, ugyanis ez a londoni fiatalember a rapper arcképét ábrázoló pólót vett fel. Bizonyos körökben West ekkora sztárnak és ikonnak számít, ez a srác erre reflektál ezzel az öltözékkel. A farmer rövidnadrágot szürke kapucnival párosítani határozottan jó megoldás, így az arcképes póló is üt.

Forrás

Koppenhága és a khaki

A khaki színt nem egyszerű úgy hordani, hogy ne legyen unalmas, de ennek a koppenhágai srácnak van ízlése hozzá - az ing színével megegyező cipőt vett fel. A fekete sapka és a farmer is tökéletesen illik az összképbe, így lesz száz százalékig utcakompatibilis ez a cucc.

Forrás

Csíkos inges

Az ing és a cipő nélkül ez valószínűleg egy teljesen átlagos szett lenne, de a világos horizontális csíkok teljesen feldobják. A sapka alatt nem tudom, hány perc alatt sülne meg egy tükörtojás ebben a napsütésben, de még az is lehet, hogy csak a kopaszodást hivatott eltakarni. Menő a Persol napszemüveg és a szürke táska is, a kötött sapkával ez egy 92%-ban nyári összeállítás.

Forrás

Londoni bohém elegancia

Utcai elegancia - talán ez a szóösszetétel fogja meg a legjobban ennek az összeállításnak a lényegét. Mert hát Sasha nem egy '60-as évekbeli filmből lépett elő, már csak az iPhone miatt sem.

Forrás

Street Fashion válogatásunk előző részéhez kattintani érdemes!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.