Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Itt van a hőség és nem csak nálunk, de a világ más pontjain is igyekeznek ésszerűbben öltözni a hölgyek és persze az urak. Eheti utcai divat kitekintőnkben rövidnadrágos urakat vettünk szemügyre és megnézzük, hogyan öltöznek ehhez a nyári ruhadarabhoz tőlünk nyugatra és keletre!

Vászonshort, nyakkendővel

Még hogy egy rövidnadrágban nem lehet elegáns az ember! Attól függ, mit teszünk mellé, ezt milánói úriemberünk is pontosan tudja. Meglepő, hogy ami igazán nyáriassá teszi ezt az összeállítást, az az apró mintás zakó, ami könnyed anyaga miatt nem kelti az élrevasaltság érzését, mégis elegáns marad. Akinek tiltják a rövidnadrág viseletét a munkahelyen, az nyugodtan tolja a főnök elé ezt a fotót, hátha változik az álláspontja.

Forrás

Divatharcos

Nick Wooster nem egy egyszerű arc, olyan kimeríthetetlen téma az utcaidivat-blogokon, mint a Való Világ mutogatós Lujzái a magyar bulvárnak. Érdekes ez a katonai stílus, amibe öltözött - ehhez nem kellett más, mint egy világosszürke ing és egy terepmintás cargo rövidnadrág, meg persze az Aviator napszemüveg. Ja, meg a megtekert bajusz, ami szinte már védjegyének számít.

Forrás

Rövid is, hosszú is

Újabb távol-keleti fiatalembert láthatunk, ezúttal Párizsból, aki a hosszúnadrágra még húzott egy rövidet is. Végülis érthető, ellensúlyozza a bővebb zakót és az is biztos, hogy egy hasonló alsórész senkinek nem jutna eszébe, így inkább csak innen a távolból ejházunk egyet és ismét konstatáljuk, hogy Párizs tele van igazán bohém arcokkal.

Forrás

Bukaresti páros

Aki Bukarestben lakik, az sem feltétlenül rest követni az újabb irányzatokat, sőt a vitorlás cipőt, a virágmintás inget és az összeöltözést sem vetik meg román szomszédaink. A koptatott farmernadrág helyes viseletének egyik módját láthatjuk a fotón, illetve annak bizonyítékát, hogy a virágminta nem kizárólag a hölgyek szoknyáján, de a férfiak ingjén is mutathat jól.

Forrás

Sárga vászon

Laura és Chris imádják a hőséget. Mi nem vagyunk az ujjközi papucs nagy rajongói, főleg városban nem, de ezen a fotón nem zavar. Főleg azért nem, mert Chris úgy néz ki, mint egy Ralph Lauren modell: elegáns ruhák, világos színek és hát láthatjuk ez hova vezet, Laura sem volt képes neki ellenállni.

Forrás

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.