Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Utcai divat kitekintőinkben általában próbálunk jó példákat mutatni nektek, egyes menőnek tartott világvárosok utcáin viszont találni hajmeresztő, tragikomikus öltözékeket is, ráadásul valakik még meg is örökítik őket. Eheti ötösünk megmutatja, hogyan ne jusson eszünkbe felöltözni.

Párizsi lenövés

A párizsiakhoz mindig lehet fordulni, ha egy kis csiricsáréságra vágyik az ember. Értem én, hogy az élénk színek most nagyon menők, de itt az összhatás egészen borzasztó – ehhez biztosan jótékonyan járul hozzá a nadrág és a felsőrész közti aránytalanság, de a lenőttnek tűnő, értelmezhetetlen színű haj is hozzáteszi a magáét a lepukkantsághoz.

Menőzős káosz

A firenzeiek stílusában nem sokszor csalódunk, általában jól esik rájuk nézni, ám most nem ez a helyzet. A túrabakancs és fehér rövidnadrág alkotta kombónak már a gondolatától is leizzadunk, na de a felsőrészre nézve az előbbi páros olyan hétköznapinak tűnik, mint a reggeli dugó a rakparton: szegecses karkötők, értelmezhetetlen, barokkosan túlzó minta a pólón és egy nem valami férfias napszemüveg. Túl sok.

Akinek az arcára van írva...

Azt mondják, hogy kedélyállapotunk akaratunk ellenére is kiül az arcunkra. Ennek az olasz férfinek biztos azért van ilyen savanyú arckifejezése, mert levágták a zakója ujját, ráadásul még egy olyan formátlan nadrágot is visel, amire kislányok vannak rányomva. Talán maga sem tudja, miért.

Eper és virág

"Láttam álmaim férfiját, virágos inget viselt és halvány pink nadrágot..." – nő szájából ezek a szavak eddig annyiszor hangozhattak el, mint ahányszor a barbadosi nemzeti himnusz a téli olimpián. Vannak olyan minták és színek, amelyeket a férfinak még a divat kedvéért se kellene viselnie – a képen látható párost hagyjuk meg inkább a hölgyeknek.

Szandálos divatharcos

Leírtuk már néhányszor, hogy a szandál-zokni kombóra egyszerűen semmilyen szempontból nincs magyarázat, mégsem tud kikerülni a köztudatból. Már szinte vártam, mikor jön szembe egy olyan divatőrült, aki rámegy. Biztos vannak olyanok, akik szerint ebben az öltözékben megvan az érdekes kontraszt, szerintünk inkább a srác csak túl akart menőzni mindenkit a környéken. Nem sikerült.

Ennél már csak jobb jöhet, sorozatunk előző részeit erre találod.

(Fotók: Lee Oliveira)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.