Hétvégétől jön az igazi ősz, fogadd öt praktikus és pompa kiegészítővel!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Három stílusos cipőt és két vagány sapkát mutatunk a levélhullós évszakhoz, hogy ne mezítláb és fedetlen fővel köszöntsd az őszt!

Oké, sejtjük, hogy van lépőd meg tán már sapkád is, de néha nem árt beújítani pár divatos és megbízhatóan márkás darabbal. Ha nem is pont ezekbe a darabokba szerelmesedsz bele, kiindulásnak ugyancsak jók az idei év őszi trendjeihez passzoló öltözködéskor.

Újra divat a baseballsapka, ünnepeld meg egy baseballsapkával!

Méghozzá mondjuk a fent látható, szürke Hilfigerrel. Nagyon praktikus, mert nem kell vele a kedvenc focicsapatodat (vagy rosszabb esetben pártbeli hovatartozásodat) hirdetned, egész egyszerűen a stílus szeretetét csapod a fejedre.

Ár: 10 990 forint. 

Egyszerű, de nagyszerű sapi az Hugótól

Erősen élünk a gyanúperrel, hogy az oldalára varrt Hugo Boss címke egy pár gurigát rávert az árára, mert nem két fillér – ellenben a márka megbízható, a színkombó és a fazon pedig örök, szóval akár egy évtizedre is megvásárolhatod magadnak A Sapkát, ha ezt a darabot választod. Persze a megfelelő ruhadarabokkal tud csak férfiasan sármosan mutatni (hamár ennyit költesz rá, akkor légyszi ne zöldségeskesztyűvel, oks?), de bízunk benne, hogy ha egy Hugo sapit veszel, akkor tudod, mi a kotta.

Ár: 22 900 forint. 

Hilfiger bakancs városi zsiványoknak

Csodás ez a valódi bőrből készült, merész színű (és cipőfűzőjű) bakancs, mellyel mind a várost, mind pedig a vidéket is meghódíthatod. Vízálló, patináns, elegáns, de mégis kényelmes és nem pedánsan hivatalos, inkább nagyon is menő viselet – jó ruhakombinációban pedig nagyon vagányul festhetsz benne és elkerülheted az annyira 2014 hipsztermegbélyegzést.

Ár: 42 990 forint. 

Deszkás átmeneti lépő semeleg-sehideg időkre

Ugye van az az ősz, amikor fogalmad sincs, meleg van-e vagy hideg? Hogy most alulöltöztél vagy túl melegen és egész nap cipelheted a kabátod a hónod alatt? Ezekre a változékony időkre tökéletes egy ilyen lezser, sportos, de valódi bőr kialakításával mégis mutatós cipő, amiről erősen eszünkbe jutnak a deszkás korszakok. Az esküvő-szinten elegáns megjelenésen kívül szinte nem is tudunk elképzelni szettet, amihez ne lenne tökéletes, szóval elég tuti tipp.

Ár: 32 990 forint.

Noir magas Hilfiger bakancs, ha vadnak születtél

Ezt a felfűzős fekete lépőt igazi fenegyerekeknek alkották Hilfigerék: egyszerre van benne valami Doc Martenses fiatalságunk rockvasvillás mementójából (ami azért mindig ott marad az ember szívének fémtartalmában), közben mégis beleolvad a környezetébe, plusz egy kissé katonai is a dizájn. Egyszóval: abszolút férfias a hívószava ennek a valódi bőrbakancsnak – és a márka elég jó garancia rá, hogy hosszú évig szolgálhat a lábadon.

Ár: 52 990 forint.

Mindezeket a darabokat – és még rengeteg mást is – megnézhetsz és meg is vehetsz az Árkádban lévő Van Graaf üzletben. Ha pedig őszi pulcsik is érdekelnek, itt nyújtunk segítséget a témában. Egy a lényeg: csak stílusosan!

(Képek: Apriori/VANGRAAF)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.