Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A ‚Do It Yourself“ pizza kit után újabb kreatív megoldás, hogyan juthatunk percek alatt friss, éttermi szintű pizzához otthon: itt BLITZ.FROZEN.!

A Blitz Pizza Budapest is azok közé tartozott a pandémia első hullámakor, akik nem a házhozszállításban látták meg a legnagyobb lehetőséget.
Szerintük ugyanis a pizza frissen jó, a tökéletes Blitz élményből pedig nem akartak engedni.

Elsőként jelentek meg otthon összerakható pizza szettjeikkel a futótűzként terjedő meal kit-ek világában az országban, és azóta is megállás nélkül szállítják hétről hétre a hosszan, kovásszal kelesztett bucit és a többi minőségi hozzávalót, hogy nekünk otthon már csak a pizzasütés kreatív részével kelljen foglalkoznunk.

A jó minőségű fagyasztott pizza nem újdonság, külföldön már több pizzázó is meglátta az ebben rejlő lehetőségeket, itthon viszont egyelőre egy olyan picai rés, amire egyértelműen van igény.
Ebben látta meg a Blitz alapítója Liptay Dávid a lehetőségeket, aki már majdnem egy éve kísérletezik a tökéletes termék megalkotásával.

A kovásszal kelesztett pizzatésztára a Blitztől megszokott kiváló alapanyagok kerülnek, ezt sütik majdnem készre az 500 fokos, fatüzeléses nápolyi kemencében, majd egy fél órás gyorsfagyasztás után már kész is.
Ezután gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint bármelyik fagyasztott pizza, 10 perc az előmelegített sütőben és fogyasztható.

„Csak úgy, mint a DIY esetében, a fagyasztott pizza gondolata is már évekkel ezelőtt a fejünkben volt, de most, hogy a piaci helyzet megkövetelte egyértelművé vált, hogy lépnünk kell. A pizza kitek esetében bebizonyosodott, hogy van rá igény, sokan választják ezt az opciót pizzarendelés helyett. Nem csak mert így friss pizza lesz a végeredmény, de programnak is szuper. Ezen felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy a Frozen pizzának is van létjogosultsága.“ – mondta el Liptay Dávid, a Blitz alapítója.

Saját webshopjukon keresztül tudjuk leadni az előrendelést, és minden héten pénteken szállítják nekünk a fagyasztott pizzát.
Egyelőre háromfélét rendelhetünk: egy hagyományos Margherita (Margit – 3500 Ft/2db), enyhén csípős olasz szalámival készült Salamit (4200 Ft/2db) vagy pedig a három féle sajttal készült, fehér alapú Cheesus névre keresztelt pizzát (4500/2db) valamint egy TRY THEM ALL! csomaggal is készültek a mindhárom verziót tesztelni vágyóknak.

Még több Blitz.Pizza:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.