Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jared Morse egy egyszerű utahi fickó, aki iszonyú pipa volt azért, mert nincsenek olyan elérhető árú bőrtáskák a piacon, amelyek igazán alkalmasak lennének utazáshoz.

Ez inspirálta végül őt arra, hogy megalapítsa a Kodiak Leather nevű utahi vállalkozást, majd nekilásson a csapatával egy saját bőrtáska kifejlesztésének.

Egy erős utazótáskát akartak, amely képes kibírni egy egyhetes alaszkai kalandot is, ugyanakkor a stílusos megjelenés, a funkcionalitás, valamint az egyszerűség is prioritás volt. Egy olyan táska, amely elég jó ahhoz, hogy veled lehessen egy üzleti út, de akár egy családi kirándulás során is.

Vastagabb, mégis légáteresztőbb a szarvasmarhabőrnél, így nem csoda, hogy bivalybőrt gyakran katonai felszerelések elkészítéséhez is használják. Ugyanakkor amellett, hogy nagyon szívós, a karbantartása egyszerű, nem igényel különösebb odafigyelést és gondozást a többi bőrhöz képest.

Az ára 200 dollár (kb. 51 ezer forint + 8 ezer a postaköltség), amennyiben felkeltette az érdeklődésedet, itt megrendelheted.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.