Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Beverly Hills-i luxusingatlan néhány évig a rock 'n' roll királyának és családjának szolgált boldog otthonául. Ez a tény pedig elég ahhoz, hogy jócskán megugorjon a piaci értéke.

Így fordulhat elő az, hogy jelenleg 30 millió dollárt kérnek el érte, pedig Elvis anno 400 ezerért kapta meg - igaz persze, hogy akkoriban 1967-et írtunk és az inflációval is számolni kell.

Az 500 négyzetméteres ingatlant tehát '67-ben vette meg a Király és ide tért haza újdonsült feleségével, akivel ugyanebben az évben házasodtak meg. A következő évben megszületett a kislányuk is, Lisa Marie. A boldogság azonban nem tartott örökké, hiszen '73-ban elváltak és az otthonukat is eladták.

Sokáig nem lehetett hallani ezek után az ingatlanról, míg 2012-ben le nem akarta bontani az akkori tulajdonosa, amit végül is a rajongók felháborodása miatt nem tett meg. Helyette túladott rajta 2014-ben, mégpedig 14.5 millió dolcsi ellenében.

Most pedig, három évvel később a duplájáért hirdetik. Kérdés, hogy lesz-e olyan elvakult rajongó, aki hajlandó ennyi pénzt kicsengetni érte. A három hálószobás villához egyébként egy szép medence és vendégház is tartozik, valamint szenzációs kilátást biztosít a városra.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.