Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Cápák millióit ölik meg évente a húsukért, uszonyukért, májukért vagy ki tudja éppen miért. Az IWC Schaffhausen ennek a folyamatnak a tarthatatlanságára kíván rávilágítani ezzel a gyönyörű karórával.

Az új Aquatimer Chronograph Edition "Sharks" egy limitált darabszámban kapható, egyedi búváróra, ami mellé Michael Muller cápákról lőtt fotóiból összeállított albuma is jár. A fotós bejárta az egész világot annak érdekében, hogy lenyűgöző és sokszínű képeket készíthessen ezekről a különleges állatokról. Az IWC már 7 éve működik együtt a Charles Darwin Alapítvánnyal az óceánok megvédése érdekében.

Az Aquatimer különkiadás rozsdamentes acéltokban érkezik, fekete gumiszíjjal, acél csattal. Természetesen a szürke számlapja is a cápák színére utal, ám az órát igazán különlegessé és az utalást egyértelművé csak a hátlapja teszi, amibe pörölycápák egy csoportját gravírozták.

Az 500 darabra limitált órakülönlegesség (illetve a hozzá tartozó, a fényképész által dedikált fotósorozat) ára 12 200 dollár, azaz 3.6 millió forint.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.