Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem is olyan rég írtuk meg, hogy rátaláltunk egy fenséges pinyóasztalra, amelyen szinte vétek lenne játszani, most pedig itt van hozzá ez a méregdrága szett a francia divatmárkától.

Nagyon úgy tűnik, hogy ezek a francia divatmárkák már egyáltalán nem elégszenek meg a ruhák és egyéb kiegészítők elkészítésével. Legutóbb például a Hermès lepett meg minket azzal, hogy árusítani kezdtek egy luxuskategóriás csocsóasztalt, de a Louis Vuitton is állandóan jelen van, köszönhetően az olyan elvetemült dizájnereknek, akik például toalettet készítenek a táskáikból.

A legújabb hiánypótló termékük pedig egy komplett pingpongfelszerelés képében érkezett meg, abszolút professzionális ütőkkel és labdákkal:

Természetesen nem olcsó cuccról van szó, ha ilyennel a kezedben akarod lealázni a kert végében a haverokat, akkor egészen pontosan 2210 dollárt kell kicsengetned, vagyis nagyjából 586 ezer forintot.

Ha mindezek után még mindig lenne benned némi hiányérzet, örömmel újságoljuk el, hogy ugrálókötelet és tárcát is találsz náluk. Tényleg már csak ez hiányzott...

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.