Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Metallica és a Vans ismét belevágott egy közös projektbe, ennek pedig mi, egyszerű halandók nagyon örülünk. Annak már kevésbé, hogy lényegében az első nap elkapkodták az orrunk elől.

Az új kollekció két cipőt, egy pólót és egy sapkát tartogat nekünk, és mindössze néhány óra után teljesen kifogytak a készletek.

The @Vans x Metallica collaboration has returned! This new & exclusive collection is available at Metallica.com, Vans.com, and in Vans retail stores today. Order now at metallica.com/store/vans

144k Likes, 3,034 Comments - Metallica (@metallica) on Instagram: "The @Vans x Metallica collaboration has returned! This new & exclusive collection is available at..."

A Vansnak és a Metallicának ez egyébként a harmadik közös kollekciója, és bár egészen minimalistára sikerült, az egyszerűség ezúttal sem áll rosszul a projektnek, a termékek ugyanis feketében pompáznak, ezen olvasható fehérben az együttes neve, valamint ikonikus logója. A cipők esetében viszont csak akkor hámozható ki az heavy metal zenekar neve, ha a két csukát egymás mellé helyezzük.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.