Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hiányzik a nyár, a zöldellő táj, a friss fű illatáért pedig bármit megadnál? Ha sikerült felocsúdnod e sorok keltette ábrándból, akkor dobjuk is eléd a hírt: a Nike megtalálta a megoldást az idült zöldszegénységben szenvedők kínjaira, ugyanakkor azoknak is teljesülhet régi álmuk, akiknek nem volt alkalmuk soha rendesen bekaszálni az ugart, vagy nem tudják, milyen lábon kihordani úgy kétmólnyi grincsfanszőrt.

A Nike Air Max 1 Golf „Grass” eredetileg a golf szerelmeseinek készült, ami nem is lenne akkora kunszt, hiszen az amerikai sportszergyártó bátran nyúlt hozzá már többször is ehhez a modellhez. Ez a cipő azonban most túl élethűre sikerült: egyrészt tényleg olyan,

Egy szó, mint száz, a cipő eléggé megosztotta a közönséget, a trollokat pedig rendesen jóllakatta. Ez tényleg az a csuka, amelyben nem jó természetjárás vagy kerti meló közben bebaszni.

Mondjuk a lépőt golfozóknak tervezték, szóval ezek a hétköznapi problémák feltehetően nem fognak fennállni – kivéve a bebaszós-elhagyós részt, az folyton áll. A cipő valószínűleg februártól lesz elérhető a Nike webshopjában, nagyjából 140 dolláros, azaz 40 ezer forintos áron. Alig várjuk.

Bár ha úgy vesszük, az idei év a színeké lesz:

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.