Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Volt ugyebár a Nordstromnak az a remek ötlete, hogy 130 ezer forintért fog eladni tehetős suttyóknak olyan farmert, ami úgy néz ki, mintha egy sárban fetrengő seggrészeg ipséről cibálták volna le. Nincs ezzel semmi baj, néha a divatsznobokról is le lehet venni a sápot, ha már egyszer vannak köztük olyan hülyék, akik beveszik, hogy most épp az összeganézott gatya a menő.

Persze az internet józanabbik fele jól körberöhögte a Nordstromot, de a Reebok még ennél is tovább ment. És ha már itt tartunk, a sportszergyártónak rövid időn belül ez már a második nagyon szimpatikus mutatványa, hiszen tegnap jött az a hír is, hogy hamarosan Alien-csukákat dobnak piacra, mert az a szutykos nadrággal ellentétben tényleg vagány.

Most pedig ez:

A gyárilag összeizzadt póló tegnap került ki a Reebok online áruházába 425 dollárért, azaz annyiért, amennyiért a retkes farmert szólíthatod magadhoz. Persze ez az egész csak poén. Akik rákattintottak a rendelés gombra, azonnal szembe találták magukat az elfogyott címkével, mára pedig már le is került a zseniális darab.

Pedig milyen rajosan néztek volna ki a divat főáramán szörfölő divatmakik sáros gatyában és kipállott hónaljú piros pólóban. Szép munka, Reebok!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.