Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A legújabb készülék piacra dobását követően az Apple-részvények árfolyama soha nem látott magasságokba emelkedett. Az elemzők szerint az Apple lehet minden idők első 1000 milliárd dollár értékű vállalata.

Egészen elképesztő tehát, hogy mekkora kaszát jelent az iPhone X, ennek pedig Tim Cook (és pénztárcája) is érezheti a hatását. A jubileumi telefont óriási várakozás előzte meg, a vezérigazgató szerint pedig az Apple történetének legerősebb három hónapja következhet most.

Ezt bizonyítja, hogy a részvények értéke rekordmagasságokba (174.10 dollár) emelkedett, miután elkezdték árusítani az új készüléket.

Becslések szerint jelenleg nagyjából 667 millió dollárt ér a portfóliója, ám ebben az ingatlanjai és egyebek még nincsenek is belekalkulálva.

Azt, hogy mekkora várakozás előzte meg az új telefont egy magyar youtuber, Joe Ritter videójából meg is nézheted, ő ugyanis ott volt Londonban, amikor árusítani kezdték. A sorban állók mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy Cook bácsi vagyona ilyen szépen gyarapodjon.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.