Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A pezsgőfürdő kafa dolog. Egy nehéz nap után egyedül befeküdni az éltető folyadékba, relaxálni, mellé valami nyugis zenét rakni. Vagy haverokkal, társaságban sörözgetni, hülyülni, esetleg a pároddal kettesben romantikázni. Variációkból nincs hiány. De mi van akkor, ha a pezsgőfürdő valami eszement módon van megálmodva? Például úgy, hogy mozog, és úszik a vízen. Igen, jól olvastad.

Ez a fából készült pezsgőfürdő üvegszál erősítésű poliészterrel lett felvértezve, a vizet egy rozsdamentes acéltűzhely melegíti fel, na és lehet vele csapatni a vizet, közben meg kormányozni, ugyanis van egy 2,4 kilowattos motorja.

De akár használhatod mezei csónaknak is, ha nem engeded tele vízzel, de úgy meg minek, kérdezhetnéd. Egyébként két-három ember lazán elfér benne, hiszen 2 ezer literes az űrtartalma, a széle 2,4, a hossza pedig 3,8 méter. 11450 dollárért lehet megvásárolni (bár a motorért külön fizetni kell), így hirtelen nem mondjuk azt, hogy ez a legjobb szabadidőeszköz, amelyre az ember elverhet ennyi pénzt, de végül is, ha megteheti, miért ne.

Ez se rossz azért:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.