Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pár hónapja adtunk hírt arról, hogy a 18 éves Aleexandra Khefren úgy döntött, áruba bocsátja szüzességét, a cserébe kapott összegből ugyanis szeretné „elindítani az életét”: szívesen körbeutazná a világot, nívós egyetemre járhatna, és még szegény szüleinek is vehetne egy házat.

Érvelése szerint korunk fiataljai amúgy sem becsülik sokra a szüzességüket, ugyanis az első együttlétre sokszor hálátlan körülmények között kerítenek sort olyan emberekkel, akikkel nem kellett volna. Ő pedig inkább egy szebb jövőt építene belőle, mintsem hogy valaki olyanra pazarolja, aki amúgy is otthagyná később.

Forrás: Cindarella Escorts

Nos, az elmúlt hetek során sorra érkeztek a licitek a román hölgy kegyeiért, és most úgy tűnik, pont került az üzlet végére:

A hölgy elmondása szerint már a felvette kapcsolatot a „vevővel” – aki egy meg nem nevezett hongkongi üzletember –, sőt már a hotel is le van foglalva.

Forrás: Instagram

Az biztos, hogy a lány élete üzletét kötötte meg – kérdés, hogy mire megy a hirtelen jött rengeteg pénzzel. Közelebb kerül-e az álmaihoz, vagy hosszú évek múlva úgy fog visszatekinteni döntésére, mint amely nem sínre tette, hanem vakvágányra sodorta az életét.

Mit gondolsz az egészről?

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.