Hogyan hozd ki a maximumot a Valentin-napból, ha gyűlölöd, mint az ebolát

Mi ez az ünnep? Ki találta ki? A virágboltos lobbi? A csokoládégyárak? Mindegy, a lényeg, hogy rajongunk érte, szeretjük és imádjuk a Valentin-napot, a szerelem nagy rózsaszín ünnepét, csak ne kelljen részt venni benne. Össze is szedtük, hogyan hanyagolhatod a legnagyvonalúbban ezt a furcsa izét.

1. Február 14-én 16 darab Európa-liga párharcot rendeznek, mi ezekből a Lazio-Sevillát és a Sporting-Villarealt emelnénk ki, de válogass kedvedre bátran, minden jobb, mint egy rózsaszín szívekben fuldokló nyáltenger.

via GIPHY

2. Menj el a kedvenc kocsmádba és rendelj egy sört, és még egyet. Kérd meg a csapost, hogy játssza le az AE Bizottság Szerelem című klasszikusát, majd boldogan sörözve hányj fittyet a szerelem nagy rózsaszín ünnepére. Tippek Budapestre: Hops Beer Bar, Bp BarBQ, haladó koktélfanoknak Black Swan.

via GIPHY

3. Fontos az egészséged? Amíg a szerelmesek fancy éttermekben vacsoráznak, és pezsgőznek, te menj el futni, vagy edzőterembe! Amíg ők tömik magukba a cukrot, a szénhidrátot, és a kalóriákat, te iszonyat jót teszel magadnak!

via GIPHY

4. Ne menj fel Facebookra és Instagramra, inkább menj el egy masszázsra. Jutalmazd magad, legyen ez a te napod.

via GIPHY

5. Nézd meg ezt a zseniális fotósorozatot a srácról, aki a burritójával készített szerelmes fotókat, és alkoss valami hasonlót, majd posztold ki a Facebook oldaladra, hogy lássák, mennyire megveted ezt az ünnepnek gúnyolt dolgot. Küldd el nekünk is, megírjuk, és sztárt csinálunk belőled.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon