Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha szexről és helyszínekről van szó, akkor az emberek többségének egyből egy kényelmes és lehetőleg méretes ágy jut az eszébe. Ám egy érdekes kis felmérés szerint a nők fantáziája ennél sokkal merészebb.

Azt tehát már elárultuk, hogy nem az ágy végzett a népszerűségi lista élén. Méghozzá nagyon nem. Pedig egészen sok nő véleményét kikérték az ügyben, hiszen a Sleep Cupid összesen 3 000 hölgyet kérdezett meg a felmérésében.

Ezek alapján pedig arra jutottak, hogy

a megkérdezett nők legszívesebben egy lépcsőházban szexelnének.

Hogy vajon mi lehet annyira izgató a lépcsőkben, az nem egészen világos. Talán az, hogy bárki éppen arra járhat és lebukhatnak vagy esetleg a rizikó, miszerint menet közben egy óvatlan mozdulatot követően legurulhatnak rajta? (A tippedet várjuk kommentben.)

Második helyen már egy sokkal érthetőbb helyszín végzett: a tengerpart. Oké, ez egy kicsit már elkoptatott de legalább nem hideg és kemény, mint a lépcsősor. A dobogó harmadik fokán pedig valami nagy esemény szerepel. Itt azért elég sok minden szóba jöhet, például valakinek az esküvője, szilveszteri buli, esetleg egy nagy koncert alatt.

A "futottak még" kategóriájában pedig ott található a repülőgép, a garázs (talán a sok spéci szerszám miatt?) a hátsóudvar és az iroda. És ha már az irodánál tartunk, akkor a felmérés arra is rákérdezett, hogy a nők hány százaléka fantáziált már egy kollégájáról.

A válaszok alapján pedig kiderült, hogy a nők döntő többsége már eljátszott a gondolattal, miszerint jó lenne lefeküdni egy munkatárssal - talán éppen az irodában (vagy a lépcsőházban).

Na de vajon mi a helyzet a főnökkel? Azért a legnagyobb fogás mégiscsak ő lenne, nem egy átlagos kis kolléga, nem igaz? Nős, a nők 71.3 százaléka már ebbe is belegondolt.

Végezetül már csak egy kérdés maradt hátra. Mégpedig az, hogy a nap mely szakában szoktak a hölgyek ilyen dolgokról fantáziálgatni. Abban nincs semmi meglepő, hogy a legtöbben este a legkevesebben pedig ebédidő alatt. Az viszont érdekes, hogy elég nagy arányban gondolnak a szexre reggel és délután is.

Ha egy mondatban összegezni szeretnénk a tanultakat, akkor azt mondanánk, hogy a tuti recept az lehet, ha az esti órákban, egy lépcsőházban próbálkozol be a kolléganődnél (az se baj, ha te vagy a főnöke) - lehetőleg közel egy strandhoz, valakinek az esküvője alatt...Pofon egyszerű! Hajrá!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.