Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Korábban már írtunk arról, hogy mely szakmák képviselői válnak a leggyakrabban, és abból egyértelműen kiderült, hogy aki tartós házasságra vágyik, annak nem szabad összekötnie életét egy csapossal. Most azt fogjuk elmondani, hogy a statisztikák alapján hány évesen kellene megnősülnöd, ha azt szeretnéd, hogy legalább 5 évig kitartson a kapcsolat.

Márpedig az emberek nagy része bizonyára szeretné, ha legalább ez az említett 5 esztendő meglenne. Talán éppen ez az a határ, ami felett már azt mondják a kívülállók, hogy tényleg mindent megpróbáltak és meg lehet érteni, ha ennyi idő után elválnak a felek. Ha már 1-2 év után bedobja valaki a törölközőt és válásra adja a fejét, simán számíthat a rosszindulatú barátok beszólására, miszerint látnod kellett volna előre a figyelmeztető jeleket, és még akár azt a pár ezer forintos turmixot is visszakérik, amit nászajándékba adtak.

A válási szokások tanulmányozása után a Utahi Egyetem kutatói azt állapították meg, hogy

Tehát, ha nagy valószínűséggel sikeres házasságra vágysz, akkor bizony a harmadik X betöltése körül érdemes feleségül venned a kiválasztottadat. Korábban azt gondolták, hogy minél idősebb korban házasodik meg az ember, annál kisebb eséllyel fog válni, ám nagyon úgy tűnik, hogy ez az elképzelés megbukott.

Ha az 5 éven belüli válások arányát nézzük, akkor két csúcsot figyelhetünk meg, az egyik eset a tizenévesen, illetve a húszas éveik legelején megházasodottak, míg a másik eset a 40 felettiek. A statisztikák szerint egyik véglet sem optimális, persze kivételek mindkét esetben akadnak szép számmal.

Érdemes tehát várni a nősüléssel, de nem túl sokáig. Ha pedig már itt tartunk, egy plusz előnye mindenképpen van a dolognak:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.