Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nyilván kell, hogy valami oka legyen annak, hogy létezik az elképzelés, miszerint egy csomó perverz öregember akad a nagyvilágban, akik a lányukkal vagy az unokájukkal egyidős csajokra hajtanak. Mint például Hugh Hefner és a felesége. Meg a másik felesége. És az összes barátnője.

Mivel a médiában tényleg sok hasonló esetet látni, az ember úgy gondolhatja, hogy teljesen mindegy hány éves egy férfi, mindig csak a huszonéves lányok érdeklik igazán. Ezt a sztereotípiát egy új kutatás most megdöntötte.

Több mint 2600 felnőtt ismerkedési preferenciáit vizsgálták meg a kutatók Finnországban és azt állapították meg, hogy valójában baromi ritkán randiznak a férfiak maguknál sokkal fiatalabb nőkkel, még akkor is, ha csak szexuális viszonyról van szó.

Természetesen akadt néhány résztvevő, aki a fiatalokat preferálta, ám a válaszolók túlnyomó többsége a vele nagyjából egyidős korosztály mellett tette le voksát.

Ha egyszerűen szeretnénk összefoglalni az eredményeket, akkor azt mondhatjuk, hogy a férfiak a koruktól függetlenül flörtölgetnek a nőkkel, ám ágyba vinni, randira hívni és feleségül venni leginkább hasonló korú hölgyeket szoktak, és ez így is van rendjén. Kivéve, ha te vagy a Playboy alapítója.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.