A mangó csodás gyümölcs: intenzív, aromás vitaminbomba, amit koktéloktól kezdve friss salátákon át a chutneykig ezerféle módon fogyaszthatunk. De hogyan kell az ovális, tojásdad alakú gyümölcsöt úgy felvágni, hogy egy forgács se vesszen kárba és te se metéld le a kezedet közben? Szerencsére van egy tizenöt másodperces videónk, amiből elsajátíthatod a trükköt.

Tehát a szertartás lényege annyi, hogy három darabra kell vágni, majd a két ovális részt egy pohár szélén finoman lehúzni (ahelyett, hogy késsel próbálnánk kimarcangolni a félgömbből a mangódarabokat). Cseles. Nagyon cseles.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát? Gracie édesanyja Penthouse-modell volt…

Tudományos eredmények mozdítják előre az ártalomcsökkentést

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés