Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy Youtube séf legyártotta a McDonald’s klasszikusának 2.0-s verzióját otthon, úgy is mondhatjuk, hogy feljavította, felpimpelte, felokosította. Egy napba telik, de a haverok a végén kezet csókolnak neked.

J Kenzi Lopez-Alt úgy döntött, hogy legyártja a Meki 1981-ben piacra dobott oldalassal töltött szendóját, de ő mindent úgy fog csinálni, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. A McRib egyébként annyira kultikus fogás, hogy a neten van egy McRib radar, ami jelzi, mikor melyik egységben fog feltűnni a szezonális fogás. (Mindezt annak ellenére, hogy nincs sok köze az oldalashoz, ugyanis darálthúsból készül.)

Elsőként egy kábé nyolc fűszerből álló páccal indított, majd a megtisztított, lehártyázott húst szuvidálta, majd 110 fokon öt órán át grillezte, füstölte. Közben végig kenegette a BBQ szószával, ezt követően kiszedte a csontokat, és összerakta a szendvicset.

Egész napos projekt, de a végeredményt nézve most csorog a nyálunk.

Itt a teljes cucc lépésről lépésre leírva. Ha tetszik, de most nincs időd elkészíteni, akkor pattanj fel a Netpincér oldalára és rendeld meg magadnak! Ráadásul most aztán már tényleg semmi nem gátol meg abban, hogy bárhonnan, bármilyen helyzetben rendelj, ugyanis kijött a Netpincér appja, méghozzá iOS-re és Androidra is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.