Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Rohanó világunkban néha még a szex is rohanvást történik – ami lehet baromi felajzó is, ha a spontán egymásnakesésnél erre az öt apróságra tudat alatt odafigyelsz. Fesztiválos random megkívánásokhoz, munkába indulás előtti pemzlimártogatáshoz és úgy általában a gyors menetekhez adunk öt betartandó tippet.

1: Ügyesen válaszd meg a helyszínt

Az ötperces meneteknél nagyon fontos a helyszínválasztás: egyszerre legyen szexi, egy olyan pont, ahol még valószínűleg soha nem estetek egymásnak; nem egy olyan, egyértelműen szexhely mint az ágy vagy a kanapé, viszont mégse legyen túl veszélyes és esetlen (lásd: fenti kép). A különleges hely hozzáad a spontaneitás varázsához – de ha túl rizikós, akkor az izgalom helyett végig csak azon fogtok görcsölni, megláthat-e valaki vagy épp milyen rosszak a körülmények (például egy vécénél, brrrr). Jó helyszín lehet egy iroda, egy mosdó, egy beltéri lépcső, vagy épp egy elhagyatott, növényzettel borított partszakasz melegebb időben – az otthonotokban pedig mondjuk a konyhaasztalra ha felrakod a leányt, vagy kutyapózban egy fotel, esetleg a fürdőszobában, tükörrel szemben, ami nem olyan szokványos mint az ágy.

2: Melegítsd be a hölgyet

Attól még, hogy egymásra kívántatok és te azonnal cövekben állsz, az nem azt jelenti, hogy ő is benedvesedett. Rád van izgulva, de attól még a biológia egy kissé késleltetheti, hogy a vágyat folyékony formában is kifejezze a két lába között. Szóval az öt perces menetből szánj rá fél vagy egy percet, hogy nyelvvel vagy benyálazott kézzel benedvesíted.

3: Maradjatok részben ruhában

Egyfelől a dolog ad-hoc szex mágiájához hozzáad, hogy nem vetkőztök le protokoll módon teljesen, hanem annyira gyorsan és hevesen megkívánjátok egymást, hogy a teljes ruhalevétel nem opció. Plusz ha van időtök all-in levetkőzni és felöltözni, akkor már nem is ötperces menetről beszélünk. Szóval le a gatyát és az alsót, fel a szoknyát, le a bugyit és tűrd le a pólóját a melle alá; máris mindenhez hozzáférsz, de mégis tíz másodperc alatt fel tudtok öltözni utána.

4: Jó pózválasztás 

Az ötperces meneteknél nagyon lényeges, hogy eltértek a normális bevezetés-tárgyalás-befejezés szexforgatókönyvétől, amibe több póz is belefér; egy ötperces menet az nagy valószínűséggel egypózos töffenet, úgyhogy rendezd a hölgyet a leghatékonyabb pozitúrába! Plusz az aktus baromi nyers; a hirtelen felindulásból elkövetett kúrást azért ne misszionáriusban kövesd el, mert jócskán levesz az értékéből. Ültesd fel a bárpultra a konyhában, ahol mögéd kulcsolhatja a lábát vagy kérd meg, hogy hajoljon előre és kapaszkodjon a székbe, miközben te hátulról megküldöd; a lényeg, hogy térjetek el a megszokottól, legyetek mocskosabbak és állatiasabbak.

5: Izgasd fel – minden szinten

Öt percről beszélünk, ami nem sok; ezért hozd ki belőle a maxot, hogy neki is iszonyatosan intenzív legyen. Nyúlj be a melltartójába és játssz a mellbimbójával, markolj a hajába és húzd hátra, csapj a fenekére, harapd meg a nyakát és mondj szexi dolgokat; hogy mennyire jó így csinálni vele, milyen hihetetlenül jó csaj, hogy ezt bevállalja, hogy mennyire szexi és te mennyire kívánod – ez már félorgazmus, de komolyan. Durvulj kicsit, mert az ötperces menet az durvulós aktus: ha betartod ezeket a játékszabályokat, akkor ha elélveztek, ha nem, biztosan ki fogod pumpálni ebből a menetből a maximumot. Hajrá, hajrá!

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.