Nem menthetetlen a (szexuális) helyzeted, ha a kapcsolatod jó a csajoddal, de már a szex nincs napirendi ponton egy ideje.

Gyakori probléma a hosszabb ideje kapcsolatban élő pároknál, hogy bár maga a kapcsolat szoros kettőjük között és élvezik egymás társaságát, a szex mégsem az igazi – szimplán ellaposodott a dolog. Ha hasonló gondban vagy a csajoddal van a haverod ismerősének a bátyja a csajával, akkor van egy jó hírünk: a pszichológusok szerint ez könnyen kiküszöbölhető,

Milyen meglepő, nem? Ugyanakkor...

Az odafigyelésnek nemcsak a kedvességről/kedveskedésről kell szólnia, hanem arról is, hogy megérted és elfogadod a másik igényeit, és támogatod őt a céljai elérésében, így ugyanis kialakul az olyanfajta intimitás, amivel az ellaposodott szex problémája orvosolható.

Vagyis az, hogy mennyire figyelsz a csajodra és mennyire érzi magát különlegesnek, kihat arra, hogy mennyire kíván téged. Végül is logikus.

Erre a megállapításra jutottak a pszichológusok a Journal of Personality and Social Psychology című folyóiratban megjelent, 100 pár 6 hetes megfigyelését felölelő kutatás során.

(via, fotó: rtl.de)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon