Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Most megtudod, miért nincs nőd, és miért nem vagy igazi férfi: mert kitérsz az emberek útjából sétálás közben. Az Index talált egy olyan (tavalyi) oktatóvideót, ami megváltoztatja az életünket. A tiédet is, ne nézzél!

Ez a snájdig fiú évek megfeszített munkájával, kutatással, kísérletezéssel kidolgozta a tökéletes sétálást. Mert hát van olyan, bizony. Mondjuk ő könnyen pofázik, ilyen sármmal, kisugárzással és alaposan kimunkált testtel tök mindegy, hogyan sétálgat az ember, kit öklel fel, úgyis a zsebébe csúsztatják a telefonszámukat a csinos egyetemista lányok, nekünk meg marad a lepattanó. De azért tanuljunk!

Volent Gábor ráadásul Társas Dinamika Specialista, tehát abszolút hiteles személy, nem érdemes kétségbe vonni szakértelmét, tanácsait. Az egyik fontos szabály, hogy húzzuk ki magunkat, ne görnyedjünk, az nem férfias. És tudod, mi nem férfias még? Ha kitérsz.

Ha eddig kitértél, és nem peckesen nekirongyoltál bárkinek, mondjuk egy kismamának, akkor nem vagy férfi, csak egy kis lúzer senki, egy töketlen balfasz, ezért nincs nőd, jó, ha tudod. Az az optimális amúgy, ha A Séta közben valamilyen férfias smoothie-t is cipelsz magaddal, lehetőleg szívószállal, mert ha fel kell lökni egy nyugdíjas nénit, ne löttyenjen már a nedű a bőrdzsekidre.

Na, így kell. Már értem, miért nincs csajom.

(via Index)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.