Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A japán mixert a középkorban boszorkányságért máglyára vetették volna, pedig csak egy Rum Martinezt készít.

A szaki fanyesedéket pörköl, majd elkeveri a vermutot, rumot (Zacapa Centenario 23), Maraschinót, pár csepp Rum bitters, aztán megfüstöli az italt és egy szivarral szolgálja fel.

Brutálisan jól néz ki, és egy félhomályos bárban alkalomadtán – vagy legalább egyszer az életben – meginnánk egy ilyen kombót. Nem véletlenül mondják, hogy a szex kivételével minden jó dolog egészségtelen, de egyszer élünk, utána meg elmennénk futni és két napig salátát ennénk.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.