Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem kell kétségbeesni, ha elsőre nem sikerül, vagy netán kosarat kapsz. Az önbizalom nagyon fontos a siker elérése érdekében, de ettől is fontosabb, hogy mindig légy udvarias. Ja, és persze az, hogy merd megtenni az első lépést, azaz próbálkozz.

Ha a cipődtől a szemöldöködig tökéletesen rendben van a megjelenésed, akkor nem marad más hátra: harcra fel!

Ne kapkodj

A legfontosabb dolog, hogy ne kapkodj, főleg az első lépésnél. Észrevettél egy lányt a pultnál, nagyon bejön neked és szeretnél vele megismerkedni. Ez eddig rendben van. Viszont ha nem tudsz egyből valami normális úton-módon odamenni hozzá, akkor inkább ne kapkodj, várj egy kicsit, várd ki a megfelelő alkalmat. Amikor érzed a pillanatot, akkor lépj oda és szólítsd meg, de semmi esetre se össze-vissza és mindenféle témával. Ne legyél túl sok és ne rohand le rögtön, hiszen ő is szórakozni jött. Úgyis egyből látni és érezni fogja rajtad a lényeget, mármint, hogy szeretnél vele megismerkedni.

A kevesebb az több

Nem szabad a nőket hülyének nézned. Már az első fél percben több lehetőséget lezongorázott magában veled kapcsolatban, tehát semmi értelme a felesleges és erőltetett fecsegésnek. Persze ne legyél kuka, de sokszor többet ér egy kedves mosoly, egy sokatmondó pillantás, vagy egymás tekintetének hosszan fürkészése. Ha érzed azt, hogy jó vagy nála, akkor se ess túlzásokba, bókolhatsz neki, sőt bókolnod is kell, de nehogy elkezdj ömlengeni minden egyes pillanatban. Akármilyen régóta is van egyedül a lány és akármennyire is szeretne egy normális férfit maga mellett, akkor sem megy ez varázsütésre. Lassan haladj előre, lépésről lépésre.

Fontos a jó humor

Minden nő szereti az olyan férfit, aki meg tudja őket nevettetni, ezért ha jó humorérzékkel rendelkezel, könnyebben ismerkedhetsz sikeresen. Tudat alatt felszabadultabbak lesznek egy humoros férfitól, mely által a „biztos csak meg akar dönteni” érzékelőjük is erősen eltompul. Egyszerű, ha számára szórakoztató társaság vagy, akkor jól érzi magát veled, így esélyed lesz egy újabb találkozóra, és ha már szeretne veled találkozni, akkor onnantól kezdve bármi kisülhet a dologból.

Ragadd meg az alkalmat

Akármennyire is úgy érzed, hogy sínen vagy, a megfelelő alkalmat meg kell ragadnod és a következő találkozást – vagy egy esetleges randevút – le kell vele egyeztetned. Bármennyire is minden úgy alakul az este folyamán, ahogy csak szeretnéd, hiba lenne azt gondold, hogy végig így is marad. Lehet, hogy hirtelen feltűnik egy barátnője, aki most veszett össze a barátjával, vagy most jött meg Amerikából, vagy sikerült az államvizsgája, vagy szülinapja van, és akkor onnantól kezdve mellőzve leszel. Hiába is látod rajta, hogy inkább veled beszélgetne tovább, az estéteknek már lőttek. Ezenkívül számtalan váratlan dolog keresztbe húzhatja a számításodat. Ezért egy bizonyos idő elteltével, amikor már érzed, hogy eljött az egy hullámhosszon rezegtek pillanat, akkor mondd el, mennyire jól érzed magad a társaságában, ezért szívesen találkoznál és beszélgetnél vele máskor is. Jobb esetben megadja a számát, vagy akár az első randi időpontját is megbeszélhetitek.

Nehogy leeressz!

Sokan akkor követik el a legnagyobb hibát, amikor már nyeregben érzik magukat. Soha ne feledd, hogy semmi sem dőlt még el akkor, amikor a nő megadta neked a számát, vagy esetleg már egy randit is megbeszéltél vele. Nem szabad leeresztened és azt hinned, hogy most már ellazáskodhatod a dolgokat. Attól, hogy ő is szeretne veled újból találkozni, csak annyi történt, hogy a következő szintre léptetek, de még korántsem értél célba.

Amennyiben nemcsak egy kalandot keresel, addig a pontig a siker nem kézzelfogható, amíg a nő nem úgy mutat be a barátnőinek, mint a barátját. Ez akár az első találkozást követő pár nap után bekövetkezhet, de előfordulhat az is, hogy egy tucat randin kell végig haladnod, és hosszú heteket kell várnod erre.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.