Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hunter Hobbs elárulta, hogyan sikerült néhány hónap leforgása alatt a sörhasból kockákat varázsolnia.

Újévi fogadalmat sokan tesznek, ám annál kevesebben tartják be őket. A lelkesedés általában csak 2-3 hétig tart, aztán feladás a vége. Egy oklahomai férfi, Hunter Hobbs azonban nem adta fel a terveit, január első napján belevágott a teste átformálásába, áprilisra pedig el is érte a célját. Irigylésre méltó fizikumot hozott össze magának.

A 24 éves srác három hónapon keresztül minden nap készített magáról egy félmeztelen fotót, majd összefűzte az eredményt egy vagány timelapse-videóba. Íme a hihetetlen átalakulás:

My 3 Month Body Transformation Time-lapse- 202lbs to 160lbs

Hunter Hobbs (@hunterhobbzzz) által megosztott bejegyzés,

Hobbs 12 hét alatt 92 kilóról 72 kilóra fogyott le, összesen tehát 20 kilónyi felesleget dobott le magáról. Ez a folyamat a videón nagyon gyorsnak és egyszerűnek tűnik, az igazság azonban az, hogy baromi keményen meg kellett dolgozni az eredményekért. A Men's Health kérdésére Hobbs elárulta, hogy alapvetően mindig is jó fizikai állapotban volt, ám 2 évvel ezelőtt elkezdett dolgozni egy irodában, az állandó ücsörgés pedig megtette hatását.

Azt tehát érdemes szem előtt tartani, hogy olyan valakiről van szó, aki korábban jó fizikai állapotban volt, nem a nulláról kellett kezdenie. Nyilván sokkal nehezebb annak ilyen eredményeket elérnie, aki 40 éve meg sem mozdul és helytelenül táplálkozik, mint annak, aki 1-2 éve kicsit elengedte magát, de korábban rendszeresen sportolt és jó formában volt.

Hunter Hobbs (@hunterhobbzzz) által megosztott bejegyzés,

És hogy mégis hogyan edzett? Erről is mesélt.

Természetesen sokat kardiózott is. A súlyzózás után felállt a futópadra, maximumra állította a dőlésszögét és 20-30 percen keresztül sétált rajta. Ha nem a futópadot, akkor a lépcsőzőgépet használta.

Persze ez így önmagában kevés lett volna, ha nem figyelt volna az étkezésére is. Mivel azonban korábban már az edzésben és a kajálásban is szerzett némi rutint, így tudta, mire van szüksége.

Hobbs azt is elmondta, hogy nagyon nehezen viselte, amikor a szobatársa az orra előtt zabálta be a megrendelt pizzát, ám ennek ellenére kitartott. Áprilisra elérte a célját, most egy kicsit pihen és lazít a tempón, de alapvetően megtartja az életmódját.

Elvégre mindenki megérdemel néha egy kis csalókaját. Főleg az, aki 12 hét alatt ilyen látványos átalakulásra volt képes. Emeljük a kalapunkat előtte!

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.