Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha nyáron nem úgy alakult a szexuális életed, mint ahogyan tervezted, nem kell beszarni! Kiderült, hogy az ősznél alkalmasabb évszak nincs az együttlétre.

És ezt nemcsak mi mondjuk, hanem maga a tudomány, szóval ha eddig nem csipáztad az őszt, akkor pont itt az ideje, hogy megkedveld. Egy tanulmány szerint ugyanis az ősz a legideálisabb időszak a hancúrozásra.

Ebben a nagyszerű kutatásban a férfiak és nők tesztoszteronszintjét mérték, ami, mint tudjuk, felelős a nemi vágyakért. Összesen 220 nő és 127 férfi hormonszintjét mérték szezonálisan és arra jutottak, hogy a levelek hullásával egy időben éri el a csúcsot – mind a férfiaknál, mind pedig a nőknél.

Azt még nem sikerült kideríteni, hogy miért ingadozik a hormonszint évszakonként, de nem is ez a lényeg. A legfontosabb az, hogy éppen ősz van, úgyhogy húzzál bele!

Arról nem is beszélve, hogy a nagy nyári melegben a spermium-koncentráció is alacsonyabb, augusztusban elérve a mélypontot. Októberben viszont a kis fickók is felélednek, ezt pedig vétek lenne nem kihasználni. Természetesen ez azt jelenti, hogy a gyermeknemzést is ilyenkor a legegyszerűbb megejteni, de ha ez most épp nincs is tervben, mi azt ajánljuk, hogy legalább kezdj el rá gyakorolni!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.