Itt van a Valentin-nap legeredetibb és legerotikusabb ajándéka
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A napszeműveg-császár Tipton bakelit mellbimbófedővel dobja fel a szerelem nagy rózsaszín ünnepét!

Nos, előbb vártunk karórát, parfümöt, brifkót a Tiptontól, mint ezt, de sebaj, nagyon örülünk ennek is. Annyira adta magát a kérdés, hogy EZT MOST MIÉRT és HOGYAN?, hogy meg is kérdeztük a cég projektmenedzserét, Varga G. Andrást a szuperszexi objekt születéséről:

A Tipton Works a kezdetektől fogva a fő terméknek számító bakelitlemezekből készült Vinylize szemüvegkeretek mellett folyamatosan kísérletezik különféle bakelitlemezből elkészíthető design tárgyak, kiegészítők tervezésével és gyártásával. Ez az ötlet két éve született meg, amikor Zachary Tiptonnak (a Tipton Works alapító-tulajdonosának) egyszercsak hirtelen felvetette a barátnője, Yulia, hogy miért nem csinál mellbimbódíszt is bakelitből. Erre Zack elismerően bólintott és hozzátette, hogy ezt a nőt feleségül kell vennem. Azóta házasok, és eltelt két év a prototípus kísérletezéssel és a gyártás megtervezésével, mely mostanra érett piackész termékké. Viszont a produkciós és csomagolási költségek fedezésére indítottunk egy Kickstarter-kampányt, mintegy felmérve, hogy mekkora kereslet lenne egy ilyen elegáns és szexi erotikus kiegészítőre a mellbimbótapaszok piacán.

Pár kedvmeghozó fotó a termékről:

Mondanunk sem kell, hogy Valentin-napra eredeti és pikáns megoldás, így ha érdekelnek a további részletek, akkor csekkold a Kickstarter oldalukat!

És nem mellékesen van egy remek videó is!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.