Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Na most vagy mi keverjük a "kövér" és a "szexi" szavakat, vagy az amcsik. Arna Yr Jónsdóttir Izland színeiben indult volna a Las Vegas-i szépségversenyen, azonban miután a verseny szervezői lekövérezték, inkább fogta a cókmókját és hazament.

Az Instagramra kirakott, kézzel írt búcsúlevele szerint a verseny személyzete azt mondta Arnának, hogy fogynia kéne a döntőig, ugyanis túl hájas, valamint a vállai is túl szélesek. Azt javasolták neki, hogy a versenyig csak salátát egyen, és esténként csak vizet igyon.

Arna Ýr Jónsdóttir

"A hazámban tökéletesnek számít az alakom" - válaszolta erre a versenyző, aki azt is hozzátette: reméli, a verseny szervezőinek kinyílik a szeme, mert 2016 van, és ha nemzetközi szépségversenyt akarnak rendezni, akkor észre kéne venniük a nemzetközi szépségeket.

Ez az odaszúrás különösen fájdalmas lehet a Miss Grand Intenational szervezőinek, akiknek nem titkolt célja, hogy a Miss World és a Miss Universe árnyékából kibújva ez legyen a világ legrangosabb szépségversenye. Ez viszont elég nehezen fog összejönni, ha közben nyilvánosan hülyét csinálnak magukból.

Szerinted túl kövér Arna?

Arnának innen üzenjük, hogy nem csak Izlandon számít tökéletesnek az alakja, és nem bánnánk, ha egyszer összeállna egy fotósorozatra a másik "dagival".

A woman who walks in purpose doesn't have to chase people or opportunities. Her light causes people and opportunities to pursue her.

Can't believe there's almost two months since I won Miss Em ! ?

Hann Rafn Rafnsson er einn magnaður ljósmyndari. Hann er búinn að mynda allar stelpurnar í Ungfrú Ísland og getur sko heldur betur dregið það allra besta út í okkur öllum. ? @missiceland15 #ungfruisland #missiceland

?Summertime ? Wearing a beautiful Femilet top and panties from @isabellaverslun ✨

(Fotó: AFP, Arna Ýr Jónsdóttir/Instagram)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.