Egy kerékpáros közlekedő számára az izgalmakat a belvárosban leggyakrabban suttyó sofőrök okozzák. De ennek nem kell így lennie!

Mert okozhatjuk azt magunknak is.

Például tekinthetünk úgy a városra, mint bejárandó terepasztalra, ami folyamatos kihívásokkal béleli ki a melóból hazafelé kavargó elménket. Ennek az elmének a racionalitás alapból azt üzeni, hogy hellóka, óvatosban rakd magad le egy kisebb magaslatról - de ha egy kicsit több bátorságot szedünk össze, aztán ahhoz még pár speciális készséget is, akkor egészen új világok nyílhatnak meg előttünk.

Felkértük Jamrik András triálbringást, hogy az ő saját, rutinos múltjából mutasson meg pár dolgot, amikre nem mondjuk, hogy egy-az-egyben kell azokat leutánozni, de a saját javunkra fordíthatjuk egyes elemeit. Íme, az ugratás alfája és omegája:

Figyelem, a fentiekhez természetesen nem rossz, ha megfelelő biciklivel rendelkezünk, és ezek nem feltétlenül a merev vázas országúti suhanógépek. Viszont mi már meggyőztük magunkat, hogy az ő tulajdonosaik is nyerészkedhetnek a videókból – hiszen mégiscsak kinetikus energiákról és finommotoros képességekről beszélünk.

A videókból, igen, mert jön még! Az előző részt pedig itt nézhetitek meg, ebből az derül ki, hogyan kell szakemberi módon lépcsőzni. Biciklivel, természetesen.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon