Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tegyük fel, hogy épp megismerkedtél egy szimpatikus lánnyal a bárban, egész jól eldumálgattok 1-2 ital mellett, így végül összeszeded minden bátorságod és elkéred a számát. Az egyetlen probléma csupán az, hogy kapásból leterel. Ahelyett, hogy vele együtt távoznál, kénytelen vagy lehorgasztott fejjel, egyedül hazakullogni. Annak érdekében, hogy ez ne fordulhasson elő többször, nézd át az alábbi jelek listáját.

Erre csakis azért van szükség mert a nők különlegesek, nem mindig egyszerű eligazodni rajtuk. Simán benne van a pakliban, hogy flörtölgetnek kicsit veled, hogy cserébe meghívd őket egy italra, ám aztán könyörtelenül továbblépnek. Ha viszont figyelsz az árulkodó jelekre, könnyebben tudod majd eldönteni, hogy tényleg érdekled az adott illetőt vagy csak szimplán kedves veled.

Ha az alábbiakat észleled, valószínűleg tényleg bejössz neki:

Kíváncsi rád - ha téged is komolyan érdekel egy nő, szeretnél minél többet megtudni róla. Ugyanez igaz fordítva is. Nem érdeklődne határozottan a munkád vagy a hobbijaid felől, ha nem akarna többet tőled.

Olykor megérint - ha beszélgetés közben többször is hozzád ér, (véletlennek álcázva) fizikai kontaktust kezdeményez, az már elég erősen árulkodik a komolyabb szándékairól.

Igazgatja a ruháit - ilyen apróságokra sem árt odafigyelni, ha biztosra akarsz menni. Ha azt veszed észre, hogy egy kicsit lejjebb húzza a felsőjét vagy mondjuk feljebb a szoknyáját, hogy ezzel jobb rálátást biztosítson számodra, akkor bizony sínen vagy.

Feldobja a labdát egy randihoz - ha bejössz neki, talán alkalmat fog teremteni arra, hogy lecsapd a magas labdát és elhívd egy következő találkozóra. Megjegyzi például, hogy még soha nem evett thai kaját, pedig két utcával odébb nyílt egy új étterem. Egy ilyen ziccert illik kihasználni.

Tudatja veled, hogy szingli - tipikus jele annak, hogy akar valami komolyabbat is tőled. Valószínűleg nem fogja így konkrétan kijelenteni, de például felhoz valamit az exéről vagy valami hasonló módon értésedre adja, hogy éppen szabad.

Hosszan a szemedbe néz - a szemkontaktus egy intim dolog. Ha tényleg érdekled, akkor bizony többször a szemedbe fog nézni, olykor egészen hosszan.

Beszélgetést kezdeményez - ha éppen beütne egy kínos szünet és nem akarna tőled semmit, simán odébbállna. Ellenben, ha akar valamit, folytatni fogja a diskurzust, kicsit megerőlteti magát és feltesz egy újabb kérdést.

Megemlíti a szexet - ha nyitott a mocskosabb poénokra vagy mondjuk ő maga hozza fel a témát, akkor bizony készen áll arra, hogy tovább lépjetek egy szinttel.

Ezek mind-mind olyan jelek, amelyekre nem árt tehát odafigyelni, és akkor még nem említettünk meg olyan (még ezeknél is egyértelműbb) jeleket, mint hogy folyton felbukkan a közeledben, megdicséri a pólódat vagy a mosolyod vagy éppen meginvitál egy italra, hiszen ezek már egészen egyértelmű dolgok.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.