Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ép test, ép lélek, pilates, jóga, meditáció, belső béke. Már azért vagyunk szkeptikusak ezekkel a fellengzős fogalmakkal és mozgásformákkal szemben, mert: 1. a csapból is ezek folynak, 2. jól láthatóan az emberek továbbra is ugyanolyan hülyék körülöttünk.

Ennek ellenére, aki maradt már 20 percig néma csendben, és próbált gondolni a nagy semmire, vagy elment 2-nél több jóga órára (igen, ha igazi tesztoszterondonor vagy, és szerinted a gyúráson meg a futáson kívül midnen sport csak buziskodás, akkor is kipróbálhatnád) tudja, hogy működik.

Ha nem is világmegváltó módon - mert ugye, ahogy a munkában, a sportban, úgy a mentális tisztuláshoz vezető úton sem egyik percről a másikra jön az eredmény -, de tényleg energizálnak, feltöltenek, lazítanak, elfogadóbbá, nyugodtabbá tesznek ezek a tevékenységek.

Szóval, mi szoktunk jógázni. Néha meditálni is. Társasan vagy egyedül, de még nagyon is kezdőként.

Viszont van két nő (nyilván több is, csak róluk kevesebb a dokumentáció), akik az Instagramon döbbentettek rá minket, hogy milyen csodálatos is ez a sport, és egyébként maga a női test. Akkor és úgy, hogy nem a bumm-bele módon, hanem mint gyönyörű alakzatként, harmonikus látványként tekintesz rá. (Ha nem megy, menj jógázni!)

Róluk beszélünk:

 

Nude Yoga Girl kiléte a mai napig ismeretlen. De nem is ez a lényeg, hanem az a természetes szépség, amit a képeivel sugároz. A modell, fotós, és jóga fanatikus meztelen képei mindent és semmit mutatnak egyszerre, de egytől-egyig zseniálisak.

Heidi Williams már nem takargatja magát, csak ott ahol muszáj. De ennél is fontosabb az üzenet, amit a képeivel hirdet.

Heidinél 2013-ban mentális zavarokat diagnosztizáltak. Mindezt szerinte amiatt, hogy az újszülött gyermekét újra kellett éleszteni. Bár a kisfiú életben maradt, Heidi összetört, és mindentől rettegett, néha még önmagában is kárt tett.

Az orvosok által megállapított poszttraumás stresszzavart Heidi az előírt terápia mellett életmódváltással igyekezett megszüntetni. Ekkor találkozott a jógával.

"18 hónap után ez volt az első alkalom, hogy úgy éreztem, valóban létezem." - ezt mondta a nő az első jógaórája után.

Nem csak Heidi, hanem minden jógafanatikus tanácsa: ha valamin nem tudsz túllendülni az életben, kezdj el jógázni.

És a képek láttán mi mást csinálhatnánk, minthogy hiszünk neki.

(képek: Instagram)

 

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.