Ha nemcsak azért szexelsz, mert az jó, hanem mert esetleg gyereket is szeretnél, akkor a sperma egy fontos dolog. Ezért pedig az sem mindegy, hogy tartod a laptopod magadon – próbáld meg leginkább sehogy.

Biztosan hallottad azt a városi legendát, hogy az ölben tartott laptopot a spermád bánja. A rossz hír az, hogy ez nem is városi legenda, ez egy bizonyított dolog.

A Loyal Egyetem kutatása arra hívja fel a figyelmet, hogy a közhiedelemmel ellentétben valójában nem a sugárzás vagy a wifi okozza a gondot – ennek hatásai a szervezetre egyelőre még nem bizonyítottak –, hanem az, hogy a laptop hőt termel, ami több fokkal is növelheti a hőmérsékletet OTT:

Dr. Yefim Sheynkin professzor szerint pedig az sem mindegy, hogy ül az ember, ha össze vannak zárva a térdek – amit tovább fokozhatasz azzal, ha még keresztbe is teszed a lábad –, akkor még jobban megemelkedhet a veszélyfaktor.

A herék nem véletlenül a testen kívül helyezkednek el, hiszen ideális működésükhöz a testhőmérsékletnél 2 Celsius-fokkal hűvösebb kell (ez kábé 35 Celsius-fok). Na, és ha a laptopot az öledben tartod, akkor mi történik? Hát megszűnik ez a hőmérsékletkülönbség.

Szóval a meleg meg nem tesz jót a heréknek, pontosabban a spermatermelésnek, ugyanis kevesebb és lassabb lesz belőlük.

(Fotó: Pixabay)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Életmód

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon