A legtöbb nő nem tud csupán a szextől elmenni, emellett nincs olyan férfi, aki ne szeretné, ha szájjal kényeztetnék, úgyhogy az orális örömöket kérdés nélkül adjuk a hálószobában. Ez a kilenc, kézzel és szájjal ingerlő szexpozitúra neked és neki is egyaránt elképesztő élményt nyújthat. Dobpergés: következik a szájjal szexelés toplistája!

1: A fejedelmi trón

Ebben a pózban a nő a férfi arcára ül, aki nyelvvel kényezteti a klitoriális részt. De a nő persze nem teljesen ül bele a férfi arcába, hanem néhány centivel fölötte tartja magát combbal – és a férfi teljesítményét segítendő apró csípőmozgásokkal mutathatja, merre izgassa őt a partnere.

2: Az orális kutyapóz

Tökéletes bevezetője egy kemény hátulról szexnek ez az orális póz, amiben a férfi nyelvvel és ujjal is kényeztetheti több nyíláson keresztül a hölgyet. Tipp: egy kis síkosítóval és anális dugóval is meg lehet bolondítani a dolgot, ha azt szeretnétek, hogy az előjáték folytatása egy jó kis anális menet legyen.

3: A 69-es kanapé

A hagyományos 69-es póz kanapéra helyezése rettentő szexi – és bármilyen meglepő, sokkal kényelmesebb is, mint a sima szixti-nájn. A pózt mellesleg fordítva is kipróbálhatjátok: ekkor a férfi kezébe kerül az orális irányítás, mivel a hölgy lehajtott fejébe dugja be a hímtagot és diktálja az ütemet.

4: A pókember

Megvan az első Pókember filmből a csókolózós jelenet? Na erre hajaz ez a póz: a nő lelógatja a fejét az ágyról, a férfi pedig ritmusosan edzi a hölgy száját. Ha először csináltok ilyet, akkor ajánljuk, hogy kezdd finoman, teszteld, mennyit bír a partnered és csak utána nyomd a sebváltót magasabb fokozatra. Tipp: miközben ki-be jársz a szájában, fél kézzel simogathatod a szemérmes részeit vagy egy vibrátorral izgathatod közben – nagyon-nagyon mocskos és szexi póz.

5: Lábat fel!

A teljes vaginális kitárulkozás póza ez, mikor a nő a fél lábát felemelve láttatni és kényeztetni engedi magát. A férfi itt nyelvel és ujjal is varázsolhat.

6: Az oldalkocsi

A férfi kellemes, római fekvőpózba helyezkedik, a nő pedig ágyéktájhoz fekve száj- és kézimunkázik. A póz előnye, hogy sok ideig kényelmesen tartható és a hölgy a saját ritmusában próbálgathatja, mit bír – te pedig adott esetben az egyik kezedet a fejére téve segíthetsz, hogy a számodra izgalmas ütemet diktáld.

7: A mély V

A hölgy az ágy szélén fekszik, lábait V alakban kitárva felhúzza és a térdhajlatánál fogva tartja őket. A férfi a nyitott combok közé hatol be szájjal és kézzel: a combokat izgatva érdemes egyre beljebb haladni a csikló és a vagina felé hosszan elnyújtott masszázzsal. Az izmok lelazításához érdemes illatos masszázsolajat használni és így a vérkeringést a vénuszdomb felé terelni, amitől a partnered garantáltan benedvesedik.

8: A sziklamászó 

Ebben az orálvariánsban a nő az egyik lábát a férfi vállán nyugtatja és félig hátradőlve élvezi a játékot. A pózban a férfi nem csak a klitoriális részt izgathatja, hanem a még több élvezet jegyében a mellbimbóknál is garázdálkodhat.

9: A dugóhúzó 

Egy régi jó cimborával, a térdelős orállal zárjuk a listát. Nem szorul sok magyarázatra a póz: a nő a férfi előtt térdel és mind kézzel, mind pedig szájjal (és / vagy torokkal) dolgozik a partnerén. A férfi itt is nyújthat egy segítő kezet, ha szeretné átvenni az irányítást a ritmus és a mélység felett: mivel ez a póz nem csak előjátéknak ultra szexi, hanem tökéletes és orgazmikus befejezése is lehet egy aktusnak.

Fejedelmi orálokban és élvezetekben gazdag estét kívánunk!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon