A UWA kutatói szerint igenis rá tudunk bökni csupán arcról azokra, akik viszonyt folytatnak. Szerinted? Teszteld le magad ezen a tizenkét emberen! Súgunk: a tizenkét fő fele, azaz hat vétkes a megcsalásban. Nézzük, eltalálod-e, kik!

Na, jó alaposan átnézted azokat a huncut vagy épp bűnbánó tekinteteket és valamiért árulkodó arckifejezéseket? Megvan a hat tipped, aki viszonyt folytat a párkapcsolata mellett? Ha igen, de csakis akkor olvasd tovább, ugyanis mutatjuk a válaszokat!

1: Megcsaló

A hölgy huszonöt éves, Melnek hívják és két gyermeke apját csalta meg négyéves (vége felé nagyon boldogtalan) kapcsolat után. Ma boldog párkapcsolatban él az új fickóval.

2: Megcsaló

Malcolm, a hatvankilenc (hehe) éves taxisofőr idén harminc éves házassága alatt folytatott le egy hatéves viszonyt. Állítása szerint a kapcsolatuk akkoriban nagyon elhidegültek egymástól: a lakáshitelek, felelősség és a többi távol vitte őket egymástól, ekkor keresett kerülőúton boldogságot a férfi. Több évvel ezelőtt bevallotta a feleségének a tettét, aki megbocsájtotta a félrelépést és idén boldogan ünneplik a gyöngylakodalmukat vagy mit, szóval, hogy harminc éve házasok.

3: Hűséges

A harminchat éves Hannah teljes állású családanya, aki elvált férjétől, de nem azért, mert megcsalta – hároméves házasságuk alatt végig hűséges volt.

4: Hűséges

Ryan Doyle rendőrnyomozó harminchárom éves és immár tizenhárom éve él hűséges kapcsolatban, hét éve pedig boldog házasságban a feleségével.

5: Megcsaló 

Jon Wilson, az ötvenhét éves angol zenésznek egy koncert után becsúszott máshova is a furulya és megcsalta a feleségét, akivel négy évig voltak házasok.

6: Hűséges

Laura, a harminckilenc éves adminisztratív supervisor tizenkét éve nem kamatyolt félre és hűséges házasságban él negyvenkét éves festő férjével (akiről szintén ugyanezt reméljük).

7: Hűséges

Az őszinte kapcsolatokban és az egymás melletti kitartásban hisz Rik, aki harminchárom évesen jegyezte el idén két gyermeke anyját, a negyvenegy éves Katie-t.

8: Megcsaló 

Angela, a negyvenegy éves életvezetési tanácsadó (köszönjük, Angela, tőled szeretnénk kérni a tippeket) egy régi barátjával keveredett pár bor után a lepedők közé. Ekkor egy éve volt együtt a párjával, pár nap múlva bevallotta neki és az első dühroham után a fickó megbocsájtotta a vétket és azóta boldogan élnek együtt.

9: Hűséges

A harmincnyolc éves Hannah tizenegy éve hűséges feleség és anya, akit egyszer régen annyira megrázott, hogy egy barátja megcsalja, hogy azóta soha nem is gondolt ilyesmire: egyszerre tartja fájdalmas és tiszteletlen cselekedetnek.

10: Hűséges

A negyvennégy éves Bill öt éve hűséges férje szintén negyvennégy éves feleségének; soha nem tenne olyasmit, amivel megkockáztatná a felesége, Veronica elvesztését.

11: Megcsaló

Abbie-nak kétéves volt az első fia, mikor belefutott egy idegenbe, aki úgy megtetszett neki, hogy meg sem állt a nadrágjáig. Miután bevallotta, párja megbocsájtotta az esetet, utána még feleségül is vette, de soha nem tudott már megbízni benne igazán, így a kapcsolatuk válással ért véget.

12: Megcsaló

Julian, a negyvenkilenc éves filmrendező 1995-ben megcsalta a barátnőjét, akivel akkor fél éve távkapcsolatot folytattak. Julian beleesett egy spanyol hölgybe, akivel akkora hathetes afférba keveredtek, amiből lett egy gyerek is. Akkori szerelmének töredelmesen bevallotta a dolgot, de a hölgy ezek után kidobta. Annyira megrázta az eset, hogy azóta Julian (saját bevallása szerint) minden barátnőjéhez hűséges.

Na, hányat találtál el?

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon