Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Imádjuk a változatosságot és a formabontást az életmódban: legyen az gasztro, utazás, dizájn vagy épp szex, szeretjük kipróbálni a meglepő, új és érdekes dolgokat. De ahogy gasztróban necces a száznapos tojás, ahogy nem hordanánk répakilógatós modern férfikollekciót vagy nem vennénk valamiért most repjegyet Észak-Koreába, van az a hét szexpóz is, amit nem biztos, hogy tajszám nélkül bejátszanánk – de tán még azzal sem.

1: A harmónika

Nagyobb a kockázata mint az élvezeti értéke ennek a póznak, ahol a nő úgy terpeszkedik a férfin, mintha épp nagydolgát készülné tenni – plusz már előre látjuk a súlyos elborulási potenciált is.

2: A felüljáró

Mindenki gyalog járna dolgozni, ha egy felüljáró olyan kicsavart és kényelmetlen lenne mint a róla elnevezett szexpóz.

3: A kéjes lábemelés

Valószínűleg csak egy balerinának kéjes ez a lábemelés, egyébiránt olyan tíz másodpercet adunk, hogy egy normális nő meg tudja tartani ezt a pózt. Mellesleg zuhanyzóban tényleg magatok mellé is készíthetitek a telefont gyorshívással a mentőkre, annyira garantált, hogy elzanyáltok a nedves csempén.

4: Álló 69

Ha nem vagytok akrobaták vagy nem vagytok a pornószakmában pár éve az aktív oldalon, akkor ez az orális előjáték nagyon gyorsan sérvben, orrvérzésben vagy gerinctörésben végződhet.

5: Az olló

Kábé léggitározol a csajoddal ebben a szexpózban, csak valamiért azt gondoljuk, hogy a nőd többet nyom mint egy Fender Stratocaster – és nem is marad annyira egyhelyben, így a balesetekre elég nagy a garancia.

6: A szenvedélyes propeller

Nem tudjuk, hova járt anatómiát tanulni, aki ezt a szexpózt kitalálta, de szerintünk kicsit eltolta ezt a hol is van a nő vaginája kérdést, mert nem a hasánál. Ha viszont valahogy mégis képes ilyen irracionális szögben elhajolni a pénisz, az elég durván peyronie-betegséghez (görbe, 'eltört' péniszhez) vezethet.

7: A forró kötélhúzás

Baromi perzselő egy póz lehet ez a forró kötélhúzás – csak míg az eredeti játékban a kötél esik ki a gyengébbik fél kezéből, addig itt a karját tépheted ki a csajodnak. Szexi.

Nem szeretnénk, hogy ettől az összeállítástól elmenjen az életkedved, úgyhogy böngéssz korábbi cikkeink között az igazán nyalánk és kivitelezhető, különleges szexpózokért!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.