Van egy titkos kert Budapesten, amit kibérelhetsz magadnak, ha eleged van a világból

A Lazula egy remek ötlet azoknak, akiknek időről időre annyira tele van mindenük a világgal, hogy elbújnának mondjuk egy föld alatti kertbe.

Budapesten van egy kert a föld alatt. Kibérelheted, csak a tiéd lehet, vagy mehetsz barátokkal, vagy aki szimpatikus neked. A neve Lazula, és tulajdonképpen marha jó találmány. 40 négyzetméteren minden a tiéd: hűtő, tévé, vizesblokk, zuhany, tisztálkodószerek, mágnestábla, heverők, műfű, diszkréció, nyugalom, világbéke. Akár 10-12 fő is befér egyszerre, akkor mondjuk a nyugalomnak lőttek, de nem csak lazítani lehet leugrani hozzájuk, volt már náluk leánybúcsú is.

A foglalási és beléptetési rendszer egyszerűen pazar: a netes felületen, a Lazula oldalán lefoglalod és kifizeted a kertet. Miután beérkezett az összeg, kapsz egy kódot, amivel bejutsz. Odamész, beütöd, lemész, pihensz. Emberrel, de még állattal sem találkozol, amíg bent vagy. Szervezhetsz oda céges megbeszélést is, vihetsz magaddal egy üveg bort, vagy ami tetszik, és addig vagy ott, ameddig kifizetted a lazulásodat. Ami amúgy egy eléggé marha jó dolog. Mindenkinek jó lenne egy olyan hely, ahol el tud tűnni alkalomadtán, és nem kell egy vagyont fizetni érte, ráadásul nem egy erdő közepére kell betúrázni hozzá, és hát amúgy is tudjuk a Gonosz halott óta, hogy az erdei házakkal mi a helyzet.

A Lazula amúgy nem ebben az egyetlen helyben gondolkodik, jövő tavasszal nyitnák meg a második kertet, a brandet pedig szépen lassan tovább építgetnék majd. Szurkolunk, hogy sikeres legyen. További infókért irány a Lazula honlapjára.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon