Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Minden bizonnyal te is képben vagy azzal, hogy a világon számtalan pozitúra létezik, ám akad köztük néhány, amely sokkal népszerűbb a többinél. Úgy tűnik, a jól bevált klasszikusokra esküsznek a legtöbben.

Persze megvan mindenkinek a saját favoritja, amit a legszívesebben vet be az ágyban, és talán olyan titkos kedvence is van a legtöbb embernek, amelyet mindenképp szeretne kipróbálni majd egyszer. Vannak olyanok, akik a lehető legextrémebb, kifacsart testhelyzetekre mennek rá, és persze olyanok is akadnak, akik semmi pénzért sem szakadnának el a misszionáriustól. Ez persze így is van jól, hiszen nem lehetünk egyformák.

Egy friss felmérés azonban most megállapította, hogy melyik az a szexpóz, amire a világon a legtöbben esküsznek. Ehhez több, mint 2000 embert kérdeztek meg szerte az Egyesült Államokban és Európában, az eredményt pedig nem neveznénk meglepőnek.

Ez a sokak által favorizált pozitúra a szavazatok 35.1 százalékát söpörte be. Az első helyre vitathatatlanul rá is szolgált, hiszen könnyű kivitelezni, mindkét fél számára élvezetes, mély behatolást tesz lehetővé, és a férfiak számára kedves kilátást is biztosít. Kell ennél több?

A második helyen a misszionárius végzett 22.5 százalékkal, míg a dobogó harmadik fokára a lovaglópóz léphetett fel 19.4 százalékkal. A klasszikusokat nagy lemaradással követi a felemelt lábak és a 69.

Úgy tűnik tehát, hogy ezen a területen nem lehet überelni az igazi klasszikusokat. Ha te mégis változtatnál egy kicsit a bevett szokásokon, ajánljuk figyelmedbe például az alábbiakat:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.